© Haber Olay 2001

Gaziantepli gazetecilerden milletvekillerine ziyaret

GAZİANTEP (AA) Gaziantep'te resmi ilan alan 10 yerel gazete sahibi, yaşadıkları sorunlarla ilgili Gaziantep milletvekilleriyle bir araya geldi.

Fikir alışverişinde bulunmak için Ankara'da bulunan Baba Haber27, Denge, Doğuş, Gaziantep27, Olay, Pusula, Referans, Sabah, Telgraf ve Zafer gazetelerinin imtiyaz sahipleri, AK Parti Gaziantep Milletvekili Ali Şahin'in organizasyonunda milletvekilleri Ahmet Uzer, Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak, Sait Kirazoğlu, Muhittin Taşdoğan, Hüseyin Filiz ve Mahmut Toğrul ile görüştü.

Gazete sahipleri, yaşadıkları sorunları içeren dosyayı milletvekillerine sundu. Dosyada, Gaziantep'e yakışır marka medya için harekete geçilmesi yönünde çağrıda bulunularak, "Gaziantep'te yerel basının güçlenmesi, daha verimli olabilmesi, istihdam sağlaması ve marka şehrin marka basını olması yolunda atılan bu adımın başarısı, Gaziantep'in başarısı olacaktır. Bunun için de öncelikle resmi ilanlar konusunda sunulan dosyadaki olumsuzlukların giderilmesi için gerekli girişimlerde bulunulmasını bekliyoruz." görüşlerine yer verildi.

Milletvekilleri de destek sözü verdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER