© Haber Olay 2021

Gençler geleceğe Haliliye Belediyesi ile hazırlanıyor!

Haliliye Belediyesi bünyesindeki çalışma salonları ile üniversite sınavına hazırlanan gençler, sunulan sessiz ve nezih ortamda hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

Gençlere ve eğitime yönelik faaliyetlerini yoğunlaştıran Haliliye Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, çalışmalarını titizlikle sürdürüyor.

 Üniversite sınavına hazırlanan ve hayallerindeki meslek için ter döken gençler için okuma salonlarını hizmete sunan kültür ve sosyal işler müdürlüğü, gençleri geleceğe hazırlıyor. İbrahim Tatlıses Kültür Merkezi içerisindeki kütüphanede üniversite sınavına hazırlanan gençlere, sessiz ve nezih bir ortamda hem soru çözümü hem de konu tekrarı yapacakları bir ortam sunuluyor. Gençler, sunulan bu imkânlarla geleceğe daha emin adımlarla hazırlanırken, düzenli olarak yapılan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ve Temel Yeterlilik Testiyle de (TYT) gençlere kendilerini deneme şansı veriliyor.

 Öte yandan, gençlerin geleceğe hazırlanmasında rol oynayan Belediye bünyesindeki kütüphanelere kayıt olmak isteyen öğrencilerin ise “444 22 63” numaralı İletişim Merkezi aracılığıyla bilgi alabileceği kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER