© Haber Olay 2001

Kadınlar Günü'nde evlat nöbeti tutan annelere destek

8 Mart Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Çevre ve Orman Derneği tarafından Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi önünde evlat nöbetinde bulunan annelere ziyaret gerçekleştirildi.

Çevre ve Orman Derneği Genel Başkan Yardımcısı İzzet Düzme başkanlığında yürütülen komisyon çalışmalarına Çevre ve Orman Derneği Diyarbakır Şube Başkanı Serkan Bedirhanoğlu ev sahipliği yaptı. Çevre ve Orman Derneği Güneydoğu Şubelerinin katıldığı ziyarette teröre ve destekçilerine tepki gösterildi.

Bu toprakların terör örgütlerine bırakılmayacak kadar kutsal olduğunu ifade eden Genel Başkan Yrd. İzzet Düzme, “8 Mart Dünya Anneler Gününde bile evlat kokusundan uzak bırakılan annelerin gözyaşları terör örgütlerine ve destekçilerine rahatlık bırakmayacaktır. Daha yeşil ve güçlü bir Türkiye için çalışan Çevre ve Orman Derneği olarak tüm doğu ve güneydoğu şube başkanlarımız ile bugün buradayız ve teröre karşı annelerimizin yanındayız” ifadelerini kullandı.

BİHA

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER