Kılıçdaroğlu'ndan Elazığ depremi için 'geçmiş olsun' mesajı
GündemCHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, "Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Dualarımız can kaybının daha fazla artmaması için." dedi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen deprem dolayısıyla geçmiş olsun mesajı yayımladı.
- Elazığ'daki deprem çevre illerde de hissedildi
- İçişleri Bakanı Soylu'dan deprem açıklaması
- Elazığ'daki deprem Suriye’de de hissedildi
- Elazığ depremi dolayısıyla başsağlığı mesajları
- Elazığ ve Malatya'daki KYK yurtları, Gençlik Merkezleri ve spor salonları vatandaşların hizmetine açıldı
- THY: Elazığ'a 150 TL sabit fiyat uygulamasıyla ek seferler düzenlenecek
- AFAD: Hasarlı yapılara kesinlikle girilmemeli
- Telefon operatörlerinden deprem bölgesindeki vatandaşlara ücretsiz iletişim desteği
- Hulusi Akar ve Mustafa Varank'dan deprem açıklaması
- Türkiye Jokey Kulübü depremzedeler için Yurtbaşı'ndaki hipodromu açtı
- AFAD: İlk belirlemelere göre 14 kişi hayatını kaybetti
- Deprem nedeniyle Elazığ ve Malatya'ya destek ekipler gönderildi
- Malatya Valisi Baruş: Pütürge'de 400 kişi kapasiteli yurt vatandaşlara açıldı
Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Elazığ'da meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen deprem neticesinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, bölgedeki tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Dualarımız, can kaybının daha fazla artmaması için…" ifadelerini kullandı.
Elazığ Valisi Kaldırım'dan bilgi aldı
Kemal Kılıçdaroğlu, Elazığ depreminin ardından Vali Çetin Oktay Kaldırım'dan ortaya çıkan tablo ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.
CHP'den yapılan açıklamaya göre Kılıçdaroğlu, Elazığ'da meydana gelen deprem nedeniyle Vali Kaldırım ile telefonda görüştü.
Vali Kaldırım'dan ortaya çıkan tablo ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Kılıçdaroğlu, Elazığlılara geçmiş olsun dileklerini iletti.
Partisinin Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ile de görüşen Kılıçdaroğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'yı, yürütülen çalışmalara destek verilmesi için görevlendirdi.
Kılıçdaroğlu'ndan CHP'li belediyelere deprem bölgesine intikal talimatı
CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, "Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da talimatıyla belediyelerimizden deprem bölgesine kurtarma ve yardım amaçlı intikaller başlamıştır." dedi.
Torun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremle ilgili arama kurtarma çalışmalarına belediyelerinin gereken müdahalelerde bulunacağını belirtti.
Torun, şunları kaydetti:
"Deprem felaketinden zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun diliyor ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyorum. Yaraların bir an önce sarılması ve depremle ilgili arama kurtarma çalışmaları için tüm belediyelerimiz elinden gelen her şeyi yapacaktır. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun da talimatıyla belediyelerimizden deprem bölgesine kurtarma ve yardım amaçlı intikaller başlamıştır. Ülkemize geçmiş olsun."
İlginizi Çekebilir