Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

7 hafta sonra ilk kez... Haliliye'den duygulandıran video!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Haliliye Belediyesi, 7 haftanın ardından bugün ilk kez sokağa yasak olmadan çıkabilen 65 yaş ve üzeri vatandaşlar için '#Bizdesiziözledik' hashtagi ile duygulandıran bir video yayımladı.

Koronavirüs nedeniyle getirilen yasak sonrası, 65 yaş ve üstü kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların sokağa çıkması yasaklandı.



BANKLAR BOŞ, PARKLAR SESSİZ

Alınan karar sonrası Şanlıurfa'daki yaşlıların uğrak noktaları da adeta bomboş kaldı. Sabahın erken saatlerinde dolmaya başlayan banklar boş kalırken, parklarda da sessizlik hakim oldu.



4 SAAT İZİN VERİLDİ

İçişleri Bakanlığı'nın aldığı bir diğer karar ile bugün saat 11.00 ile 15.00 arasında 65 yaş ve üzeri ile kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara izin verildi. Yaşlılar, yedi haftanın ardından bugün yasak olmadan dışarı çıkabilecek.



HALİLİYE'DEN ANLAMLI VİDEO

Uzun aradan sonra özledikleri park sohbetlerine ve dostlarına kavuşacak olan yaşlılar için  Haliliye Belediyesi de anlamlı bir video hazırladı.

Şanlıurfa'da yaşlı bir vatandaşın evde hazırlanıp, uzun aradan sonra parka gidişinin yer aldığı video, izleyenleri duygulandırdı. Videoda yaşlı vatandaşın yanına gelen Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ise, "Biliyoruz, güller sizi özledi. Banklar, kaldırımlar, bahçedeki kuşlar ve dostlar. Biz de sizi özledik. Sabrınız için teşekkür ederiz" sözleri ile duygulanırı paylaştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakanlık sokağa çıkma serbestisi genelgesini 81 ile gönderdiÖnceki Haber

Bakanlık sokağa çıkma serbestisi genelge...

Sessiz Urfa'dan ilginç görüntüler!Sonraki Haber

Sessiz Urfa'dan ilginç görüntüler!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar