Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Nusaybin’de 52 noktaya tekstil atıkları kumbarası yerleştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nusaybin’de 52 noktaya tekstil atıkları kumbarası yerleştirildi
Abone ol

MARDİN (AA) Nusaybin Belediyesince, Sıfır Atık Projesi kapsamında 52 noktaya tekstil atık kumbarası yerleştirildi.

Nusaybin Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Şehmus Biltekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan öncülüğünde başlayan Sıfır Atık Projesi kapsamında önemli projeleri hayata geçirdiklerini söyledi.

Sıfır Atık Yönetmenliği kapsamından Belediye binası ve ilçedeki tüm kurumlarda kağıt, karton, plastik, cam, metal, atık piller, bitkisel atık yağlar, elektrik elektronik atıklar ve son olarak tekstil atıkları projelerini gerçekleştirdiklerini kaydeden Biltekin, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı'nın desteğiyle Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin kaynağında geri dönüşümü yapacak arabalardan konteynerlere kadar tüm ekipmanı tamamladığını belirtti.

İlçede tekstil atıkları kumbaralarının 52 noktaya yerleştirildiğini aktaran Biltekin, vatandaşlardan tekstil atıklarını çöpe değil, geri dönüşüm kumbaralarına atmalarını istedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İtfaiye erleri için Diyarbakır gezisi düzenlendi Önceki Haber

İtfaiye erleri için Diyarbakır gezisi dü...

Şanlıurfa’da çölyak ve PKU hastalarına gıda desteğiSonraki Haber

Şanlıurfa’da çölyak ve PKU hastalarına g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar