Şanlıurfa
DOLAR32.2669
EURO34.7654
ALTIN2402.0

Ahmet Davutoğlu'ndan Berat Albayrak'a dikkat çeken açıklamalar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ahmet Davutoğlu'ndan Berat Albayrak'a dikkat çeken açıklamalar
Abone ol
Ahmet Davutoğlu, Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Sözcü gazetesinden İsmail Saymaz’a açıklamalarda bulundu.

 

"Albayrak, ekonomi cahili olduğu için ekonomi kötü oldu." diyen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, istifa sürecine ilişkin ise "Cumhurbaşkanlığı makamına hakarettir. Böylesine ağır hakareti hiçbir üst makam görmemiştir. Bakanım Instagram'da istifa etse anında görevden alırım. " değerlendirmesinde bulundu.

 

Davutoğlu'nun dikkat çeken açıklamaları şu şekilde;

 

Albayrak, ikinci adam mıydı?

 

AK Parti'nin de hükümetin de. Düşük profilli başbakan niye istendi? Yüksek profilli bir bakan olsun diye. Neden peki? Çünkü nepotizm. Akraba kayırmacılığı. 2-3 hafta öncesine kadar cumhurbaşkanı yardımcısının ne dediğini merak etmezdik. Ama Albayrak ne der, herkes merak ederdi. Çünkü o konuştuğunda, Cumhurbaşkanı'nın damadı konuşuyordu. Ben izin vermezdim.

 

 

 

 Albayrak ekonomiyi yönettiği için mi gitti? Yoksa Albayrak, cumhurbaşkanının damadı olduğu için mi ekonomi kötüye gitti?

 

Albayrak, ekonomi cahili olduğu için ekonomi kötü oldu. Albayrak ekonomi bilmez. Kurumları boşaltıp şahsına bağlı bakanlar, onun üstüne bakan atarsanız; hani bir organınızı kullanmazsanız önce zayıflar, sonra atıl olur ve fonksiyonunu kaybeder ya… İşte Türkiye'de kurumlar fonksiyonunu kaybetti. Bakanlar Cumhurbaşkanı'na kendisini beğendirmek ve azar işitmemek için iş yapar hale gelmişlerse sistem çöker.

Albayrak, Cumhurbaşkanı'nın istediğini yapmadı mı?

Yaptı. Cumhurbaşkanı'nın arzusu şu: Mümkün olsa faizleri artırmamak. Kim faizleri artırma noktasına getirdi? Kendisi. Kolektif suç var.

İstifa yöntemini nasıl buluyorsunuz

Bu yöntem, Cumhurbaşkanlığı makamına hakarettir. Böylesine ağır hakareti hiçbir üst makam görmemiştir. Bakanım Instagram'da istifa etse anında görevden alırım. O 27 saat içinde ne oldu? Ne müzakere yürüdü perde arkasında?

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Av. Ahmet Tüysüz, 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı yayımladıÖnceki Haber

Av. Ahmet Tüysüz, 24 Kasım Öğretmenler G...

31 Aralık itibarıyla yürürlükten kaldırılıyorSonraki Haber

31 Aralık itibarıyla yürürlükten kaldırı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar