Şanlıurfa
DOLAR32.3688
EURO34.9711
ALTIN2325.4

Başkan Kuş, Talepleri Sahada Dinlemeye Devam Ediyor.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Direkli mahallesinde esnaf ve vatandaşların talepleri yerinde dinledi.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, rutin hale getirdiği mahalle gezilerine ara vermeden devam ediyor. Başkan Kuş son olarak Direkli mahallesinde esnaf ve vatandaşların talepleri yerinde dinledi. Direkli Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ve Mahalle Temsilcisi Cuma Uzunkol’la birlikte ilk olarak kapalı semt pazarının yapıldığı alan giden Başkan Kuş daha sonra beraberindekilerle birlikte esnaf ve vatandaşlara ziyarette bulundu. esnaf ve vatandaşların taleplerini yerinde dinleyen ve anında ilgililere taleplerin yerine getirilmesi için talimat veren Başkan Kuş, ilçeyi vatandaşlarla birlikte yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Rutin hale getirdikleri esnaf ve vatandaş ziyaretleri hakkında konuşan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş,”Mahalle gezilerimize kaldığımız yerden devam ediyoruz. Mahalle Muhtarımız ve Mahalle Temsilcilerimiz ile esnaf ve vatandaşlarımızın sorunlarını, taleplerini yerinde dinliyoruz. Biz esnaf ve vatandaşlarımızın dertleri ile dertleniyoruz, sorunlarını taleplerini dinliyor, yerinde çözüme kavuşturuyoruz. Birçok taleplerini sorunlarını çözüme kavuşturduk.  Görev süremiz boyunca birçok projeye imza attık ve kalan süre içerisinde de bir çok projeyi hayata geçireceğiz. Her zaman ifade ettiğimiz gibi Eyyübiye’yi Eyyübiyeli yönetecek. Onlar varsa biz varız. Her zaman Eyyübiye’li kardeşlerimizin hizmetindeyiz. “ dedi.

Mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Kuş’a teşekkür eden Mahalle Muhtarı Mehmet Kestop ise,” Belediye Başkanımız Mehmet Kuş ile birlikte sahadayız. Talepleri sorunları dinledik ve Başkanımız talepleri anında yerine getirdi. Bazı talepler vardı program dahiline ekledi. Başkanımıza Mahallem adına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.” Dedi

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Gençler, Haliliye Belediyesi İle Geleceğe HazırlanıyorÖnceki Haber

Gençler, Haliliye Belediyesi İle Geleceğ...

Özyavuz’un Spora Ve Sporcuya Desteği SürüyorSonraki Haber

Özyavuz’un Spora Ve Sporcuya Desteği Sür...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar