Şanlıurfa
DOLAR32.2616
EURO35.0708
ALTIN2468.3

Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cihat Arslan: İki maçı kazanıp kendi göbek bağımızı kendimiz keseceğiz
Abone ol
Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, düzenlediği basın toplantısında takımın ligde kalma hedefi ve son 2 maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Arslan, takımın son 10 günde iki önemli maça çıkacağını ve hala avantajlı bir konumda olduklarını belirterek, kalan iki maçı kazanarak ligde kalmak istediklerini söyledi. Taraftarlara ve şehire birlik ve beraberlik çağrısı yapan Arslan, “Seneye hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek.” dedi. Eyüpspor maçının ardından “Şehrimizde önemli bir yerde olan bir kişi, takım düşerse düşsün demiş.” sözlerine ilişkin ise Arslan,” Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret” dedi.

Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Cihat Arslan, kulüptesislerinde basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda konuşan Arslan,  kalan iki maçı kazanarak ligde kalmakistediklerini vurguladı.

Takımın ligde kalma motivasyonunun yüksek olduğunu vesonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyen Arslan, şunları kaydetti:

“Son 10 güne girdik. Çok önemli iki maçımız var veavantajımızı hala koruyoruz. Çok iyi bir yükseliş dönemi vardı, sonrasındayaşanan bazı sıkıntılar ve problemlerle beraber biraz düşüşe geçtik. Bundasakatlıklarında etkisi oldu. Ama takım kim oynarsa oynasın belli bir düzenivar. Hangi sistemle oynarsak oynayalım 3’lü de oynasak 4’lü de oynasakreaksiyonu var takımın. Biz bu takımla bazı kararlar aldık, bundan sonra kendiadımıza, takım adına…. Herkese şu çağrıyı yapıyoruz, biz sadece kendi işimiziyapıyoruz. Takımı ligde bırakma motivasyonumuz var ve biz bu kararı aldık.Sonuna kadar çalışacağız, bugünde çift antrenman vardı. Bu iki maçı kazanarakkendi göbeğimiz kendimiz keseceğiz. Bunun için mücadele edeceğiz.”

Şehir ve taraftarlardan birlik ve beraberlik çağrısıyapan Arslan,”Ama şunu biliyoruz, bütün Urfalılar da bilsin istiyoruz sadeceiçeridekiler değil dışarıdakilerde. Bizim sırtımızda Şanlıurfaspor yazıyor,bunun bilincindeyiz ve buna hizmet ediyoruz. Beklentileri karşılayacağız Allah’ınizniyle. Bundan yana kimsenin şüpheli olmasın. Sadece birlik ve bütünlüktenyana olduğum için bunu rica ediyorum. Dağılma emaresi göstremeyelim birkaç haftadıro var. Biz kendi aramızda bunu sonlandırdık. İnşallah şehrimizde bunusonlandırır ve hep beraber bir bütün olarak inşallah bu sene başarıyıtekrarlamış olarak.” İfadelerini kullandı.

"Şanlıurfaspor'undüşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret." diyen Arslan konuşmasınışöyle sürdürdü:

“Ben kim olduğunu merak etmiyorum. Bu düşüne bilmekapasitesini merak ediyorum. Bu insan bunu nasıl düşünür ve nasıl dile getirir.Kim olduğu da hiç önemli değil benim için. Bunu düşünebilecek bir insanolduğunu Urfa’da ben hayal bile etmemem lazım. Kendi topraklarında veya hizmetettiği topraklarda ben de bilmiyorum. Ama bu zihniyet yanlış bir zihniyet.Şanlıurfaspor’un düşmesini istemek büyük bir cehalet ve cesaret.”

Şanlıurfaspor ile Süper Lig'e yükselme hayalini depaylaşan Arslan, şunları ifade etti:

“Michel sakatlandı sezonu kapattı. Ümit sakatlandığı içinBodrum’da oynayamadı. Diego cezalı. Hüseyin sakatlığı devam ediyor. Biz herkesedilenci modeli gibi gelin bize yardım edin diye bir talebimiz yok. Şehrin ilerigelenleri nasıl takdir ederse, Şanlıurfasporu nerede görüyorlarsa o kadar önemversinler. Benim hayalim bu takımla Süper Lig yapabilmek. Yoksa ben bu ateştengömleği niye giyeyim. Ben sene için yatırım yaptım. Ben buraya gelirken Türkiye’ninyüzde 90’ı bu takım düştü sen niye gidiyorsun dedi. Bu sene ligde kalıp seneninhayaliyle gidiyorum. “

Arslan, şehirde takıma karşı yeterince ilgi olmadığınıeleştirdi. Bu durumun sıradışı olduğunu ve üzücü olduğunu söyleyen  Arslan, ” Şehirde bu kadar tepkisizlik veilgisizlik sıradışı. Biz para konusunu rafa kaldırdık. Biz yoksa kendimiziparalı asker gibi hissediriz. “ dedi

Arslan, futbolcuların şu anda prim peşinde olmadıklarınıve bu işin artık onlar için prestij meselesi olduğunu söyledi. 3 puan alarakligde kalmak istediklerini vurgulayan Arslan, “Toplu olarak şu an bir prim sözüsöz konusu değil. Olur mu, valla hiç ilgilenmiyoruz.  İş para meselesinden çıktı. Bu iş artık bizimiçin  prestij meselesi. Dilenciye düşecekhalimiz yok. 3 puan alırsak ligde kalırız. Rakibimize sonsuz saygı duyuyorum,play-off hattında. Ama son maça kalsın istemiyorum. “diyerek sözlerinitamamladı.

        


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 1 Mayıs kutlandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 1 Mayıs kutlandı

LPG’ye indirim geldiSonraki Haber

LPG’ye indirim geldi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar