Şanlıurfa
DOLAR32.3567
EURO34.786
ALTIN2392.0

Düğün Sektöründeki Hareketlilik Sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Düğün Sektöründeki Hareketlilik Sürüyor
Abone ol
Korona virüs tedbirleri kapsamında düğün yasakları kalktığından beri düğünlerdeki hareketlilik sürüyor. Havaların soğumasına rağmen yasakların tekrar gelmesi endişesiyle sektördeki hareketlilik devam ediyor.

İnci organizasyon sorumlusu Betül Balıkçı “ Korona virüs tedbirleri kapsamında 2 yıldır sektörde ciddi sıkıntılar yaşanmaktaydı. Bölgemizde düğünler daha kalabalık olduğu için bu süreç bizim için daha sıkıntılı geçti. Hem düğüne eğlenmeye gelen misafirlerimizin sağlığını düşünmek hem evlenen çiftlerimizin düğününü hayal ettiği gibi gerçekleştirmek için tüm çalışma arkadaşlarımızla çalışma koşullarımızı zorlamak durumunda kaldık. Havaların soğumasıyla beraber düğünlerde azalma beklerken; çiftlerimiz düğün yasakları gelebilir ihtimaliyle bir an önce hayallerini gerçekleştirmek için bize geliyorlar. Bizde ekip olarak ilk amacımız çiftlerimizin hayalindeki düğün konseptini kendi donanımlarımızla birleştirerek güzel unutulmayacak düğün anıları yaratmayı amaçlıyoruz.  Bölgemizde düğünler önemli olduğu için farklı konseptler yaratmak bizim için önemli. Nedimeli Provayı bölgemizde ilk ve tek yapan firmayız ayrıca düğün konseptine uygun maske tasarımlarımız da son zamanlarda çiftlerimizin ve düğüne gelen misafirlerimizin ilgisini çekmekte. “ dedi.

Firma kurucularından Necmettin Doğan “ Ülke olarak ekonomik olarak zor günlerden geçmekteyiz. Son iki yıldır korana virüs tedbirinde yaşanan kapanmalar , bizim gibi hizmet sektöründe faaliyet gösteren firmaları ekonomik olarak zor durumlara düşürdü . Ancak kapanmanın sona ermesiyle beraber normalin üzerinde bir taleple karşı karşıya kaldık, Gün içinde 2-3 düğüne yetişmek zorunda kalıyoruz. Sadece Şanlıurfa olarak değil bölgeye hizmet verdiğimiz için bazen gün içinde 2-3 ayrı şehir gezmek zorunda kaldığımız oluyor. Müşterilerimizi geri çevirmemek için bazen çalışma şartlarımızı en üst sınıra kadar zorluyoruz . Düğün dışında doğum günü ve sünnet organizasyonlarına da ilgi gittikçe artıyor. Korona virüsle beraber insanlarımız birbirinde sosyal olarak uzaklaştı. Şanlıurfa aşılamada diğer illerin gerisinde kaldığımızı maalesef hepimiz bilmekteyiz. Tüm halkımız olarak gereken duyarlılığı gösterip. Bu kötü günlerin geçip geri gelmemesi için hepimizin elini taşın altına koyup sorumluluk alması gerektiğini düşünüyorum. ” dedi.

Sosyal medyada yayılan kapanma haberlerine karşı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal medya hesabından ” Bilim kurulumuzun böyle bir gündemi yok. Kurul üyesi bir arkadaşımızın aşının önemini vurgularken seçtiği ifade yanlış anlamıştır” şeklinde açıklama yapması kapanmanın gelmesinin artık zor olduğu şeklinde yorumlanıyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da Kütüphanesiz Okul KalmayacakÖnceki Haber

Urfa’da Kütüphanesiz Okul Kalmayacak

Cezaevi Caddesindeki Beton Bloklar KaldırıldıSonraki Haber

Cezaevi Caddesindeki Beton Bloklar Kaldı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar