Şanlıurfa
DOLAR32.3964
EURO35.2048
ALTIN2325.3

Haliliye'de İbrahim Toru Parkının Açılışı Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Haliliye'de İbrahim Toru Parkının Açılışı Yapıldı
Abone ol
Haliliye Belediyesi tarafından yapımı tamamlanarak hizmete sunulan ve geçtiğimiz yıl kovid-19 nedeniyle yaşamını yitiren iş insanı İbrahim Toru’nun isminin verildiği parkın açılışı gerçekleştirildi. Açılışta konuşan Belediye Başkanı Mehmet

Karşıyaka Mahallesinde yapımı tamamlanarak hizmete sunulan İbrahim Toru Parkının açılışına Başkan Mehmet Canpolat’ın yanı sıra, Kanal Urfa Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Toru, Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, Toru ailesi ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Başkan Canpolat, İbrahim Toru’yu vefatının yıl dönümünde rahmetle andıklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Haliliye Belediyesi olarak var gücümüzle vatandaşımıza milletimize hizmet için bir gayretin içindeyiz. Bulduğumuz her alanda yeşil alana çevirme adına yaklaşık 120 dönümün üzerinde kırka yakın parkı vatandaşımızın hizmetine açtık. Karşıyaka Mahallemizde yapımını tamamladığımız bu 5 dönümlük parka, İbrahim Toru kardeşimizin ismini verdik. İbrahim Toru kimdir, nedir diyecek olursak; nasıl ki bizde hizmet sevdası, hizmet ehli bir kardeşiniz isek İbrahim’de canı gönülden şimdi inşallah cennette yaşasın bu şekilde kulak veren bir kardeşimizdi. Tabi ki istedik ismi ölümsüzleştirilsin, ismi yaşasın, dualarda anılsın.  Bu mahiyette ailede sağ olsun bizim meclis kararımızı kırmadı ve bunu kabul etti.  Hep birlikte İbrahim Toru ismini bu ve buna benzer birçok noktada hep birlikte Urfa olarak yaşatmaya gayret edeceğiz.”

Abdurrahim Toru ise konuşmasında merhum ağabeyinin isminin bir parka verilmesinden dolayı Başkan Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine teşekkür etti.

Konuşmaların ardından parkın açılışı gerçekleştirilirken, Başkan Canpolat’ta parkta bulunan vatandaşlarla sohbet etti.

Haliliye Belediye Meclisi tarafından alınan kararla geçtiğimiz yıl tedavi gördüğü hastanede kovid-19 dolayısıyla vefat eden iş insanı İbrahim Toru’nun isminin bir parka verilmesi kararlaştırılmıştı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Afganlı Gencin Karayolundaki Feci ÖlümüÖnceki Haber

Afganlı Gencin Karayolundaki Feci Ölümü

Tablo Paylaşıldı: Urfa’da Manzara Yine AynıSonraki Haber

Tablo Paylaşıldı: Urfa’da Manzara Yine A...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar