Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Kızılay Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kızılay Meydanı projesinde çalışmalar sürüyor
Abone ol
Şanlıurfa’nın şehir merkezinde hasarlı olan ve tarihi dokuyu bozan betonarme yapıların yıkım çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi ‘Kızılay Meydanı projesinde’ önemli bir aşama daha kaydetti.

İlk olarak eski ŞANMED binası olarak bilinen yapının yıkım işlemlerini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, daha sonra Kızılay Binasının da yıkım işlemlerini tamamlayarak rotayı Kızılay Meydan Projesi’nin bir diğer aşaması olan Köprübaşı’ndaki Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO)e eski binasına çevirdi.  

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül “Şanlıurfa’nın uzun zamandır beklediği, beni de çok heyecanlandıran projelerden biri “Kızılay Meydanı” Projemizde, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası eski binasının tapusunu da alarak önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. Şanlıurfa’mıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ceylan vurana 25 bin TL ceza verilecekÖnceki Haber

Ceylan vurana 25 bin TL ceza verilecek

Karaköprü’de kadınlar giyim kursunda meslek öğreniyorSonraki Haber

Karaköprü’de kadınlar giyim kursunda mes...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar