Şanlıurfa
DOLAR32.2864
EURO34.9448
ALTIN2394.7

Ne zaman parti kuracak?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ne zaman parti kuracak?
Abone ol
Muharrem İnce katıldığı bir televizyon programında yeni parti kurup - kurmayacağına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Haber Global'de ekrana gelen  Az Önce Konuştum programında Candaş Tolga Işık'ın konuğu Muharrem İnce oldu.

Muharrem İnce program sırasında ne zaman parti kuracağına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

"Benim CHP ile bir problemim yok." değerlendirmesinde bulunan Muharrem İnce, "CHP'yi düzeltebilirsek düzelteceğiz. Düzeltemezsek partiyi tabii ki kuracağız." açıklamasında bulundu.

CHP İLE PROBLEMİM YOK

Muharrem İnce'nin canlı yayında yaptığı dikkat çeken açıklamalar şu şekilde;

"Benim CHP ile bir problemim yok. Ben 'Altı Ok'a inanıyorum. 40 yılım burada geçmiş. Eriyor iktidar ama muhalefet büyümüyor. Son 3 ayda tartıştıklarımıza bakın: Atatürk diyemeyen CHP'li il başkanı, Azerbaycan'la ilgili çelişkili açıklamalar, ABD'den demokrasi dilenme..."

İNASANLAR "PARTİ KUR" DİYOR

"CHP'yi düzeltebilirsek düzelteceğiz yoksa parti kuracağız" diyen İnce, "Şehir şehir gezip dinliyoruz. Pandemi döneminde zor oluyor. Doğu yapmışız ki CHP de gezmeye başladı. Ama deniz kenarlarını gezmeye başladılar. Yoksul kesime gidemediler. Ocak sonunda kadromuzun tümüyle ortaya çıkacağız ve diyeceğiz ki: Bizim yolumuz budur. Şu ana kadar gördüğüm şu: İnsanlar diyorlar ki 'Biz bu iktidardan da bu muhalefetten de memnun değiliz. Parti kur'." 

BÖYLE MUHALEFET OLABİLİR Mİ?

 "Muharrem İnce'yi kim destekliyor" sorusunu da "Ben, Tayyip Erdoğan ile davalığım. Ben Erdoğan'ı yenmek isteyen biriyim beni neden desteklesin? Tayyip Erdoğan seçim döneminde benden korktu. Şu anki CHP yönetiminden de gayet memnun işine gelen tarafı bu çünkü. 10 gün içinde bekliyorum CHP'den toplumu ilgilendirmeyen bir konu daha gelecek. Böyle muhalefet olabilir mi?" 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ahmet Davutoğlu:Ülkeyi kim yönetiyor?Önceki Haber

Ahmet Davutoğlu:Ülkeyi kim yönetiyor?

İyi Parti'de flaş gelişmeSonraki Haber

İyi Parti'de flaş gelişme

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar