Şanlıurfa
DOLAR32.2475
EURO35.1725
ALTIN2468.7

Rektör Çelik, TKDK’yı ziyaret etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Rektör Çelik, TKDK’yı ziyaret etti
Abone ol
Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, TKDK İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’i ziyaret ederek, yapılabilecek projeler hakkında görüştü.

Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Kaya ve Prof. Dr. Recep Gündoğan, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Şanlıurfa İl Koordinatörü Dr. Sadık Yetim’i makamında ziyaret ederek TKDK ve Üniversitenin işbirliği ile yapılabilecek projeler hakkında görüştü.

Rektör Çelik, Harran Üniversitesi Osman Bey Yerleşkesini, Göbeklitepe ziyaretçileri için de bir turizm destinasyonu yapmak istediklerini söyledi. Üniversitenin sahip olduğu imkânlarla tarımsal üretimde de yenilikçi projeleri olduğunu ifade eden Rektör Çelik, TKDK’nın bu alanlardaki etkinliğini ve desteklerini takdir ettiğini söyledi. Rektör Çelik, ayrıca TKDK’nın Şanlıurfa’da tarım ve tarıma dayalı sanayinin gelişimine ve istihdama yaptığı katkıları yakından izlediğini ve bu çalışmaların takdiri hak ettiğini belirtti.
 

Yetim ise TKDK’nın kuruluşundan beri, üniversite ile işbirliği içinde olduğunu, kendisinin de üniversitede düzenlenen ekinliklere katılmaya özen gösterdiğini, çeşitli çalışmalarda farklı fakültelerin hocaları ve öğrencileri ile bir araya geldiklerini, üniversite öğrencilerine uygulamalı proje hazırlama eğitimleri verdiklerini,  TKDK hibeleri ile tamamlanmış örnek projelerin öğrenciler tarafından ziyaretleri sağlanarak öğrencilerin deneyimlerine katkıda bulunduklarını belirtti. Yetim, Harran Üniversitesi ile yapılan bu tür birlikte çalışmaları daha da geliştirmek için ellerinden gelen her türlü çabayı göstermeye devam edeceklerini ifade etti.

Yetim, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ve ekibinin TKDK’yı ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Geleceğin basketbolcuları Urfa'da yetişiyorÖnceki Haber

Geleceğin basketbolcuları Urfa'da yetişi...

Urfa'da terör operasyonu: 51 gözaltıSonraki Haber

Urfa'da terör operasyonu: 51 gözaltı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar