Şanlıurfa
DOLAR32.3935
EURO34.7803
ALTIN2398.2

Tanal, Özcan’ı Eleştiri Yağmuruna Tuttu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tanal, Özcan’ı Eleştiri Yağmuruna Tuttu
Abone ol
Şanlıurfalı İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Urfa – Akçakale yolunun sorunları ile ilgili Halil Özcan’ı eleştiri yağmuruna tuttu. Tanal,”Bu zamana kadar “Ölüm yolu” olan Akçakale-Şanlıurfa  yolunun düzeltilmesi için ne yaptınız?” sorusunu yöneltti.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tanal, şu açıklamalarda bulundu:”Sn. Halil Özcan trafik kazasına şahit olduğunuz yol, Akçakale-Şanlıurfa kara yoludur. Halk arasında “Ölüm yolu” olarak bilinir. Çünkü bu yolda her gün kaza meydana gelir. Kaza sonucu yaralananlar, yaşamını yitirenler olur.

Peki neden #Akçakale-Şanlıurfa kara yolunda bu kadar kaza oluyor? Çünkü yol için kalitesiz malzeme kullanılıyor. Sıcak, kaliteli asfaltla düzenlenmesi gereken yola çakıl taşı dökülüyor.  Yolda doğru düzgün trafik, uyarı işareti yok. Aydınlatma sistemi bulunmuyor. Yol bölümlerini birbirinden ayıran, bir taraftaki aracın diğer tarafa geçmesini engelleyen mekanizma yok. Sn. Halil Özcan, Akçakale-Şanlıurfa karayolu aynı zamanda uluslararası bir yoldur. Suriye’ye, eğitim gördüğünüz Suudi Arabistan’a buradan gidilir.

4 DÖNEMDİR MİLLETVEKİLİSİNİZ, ÖLÜM YOLU İÇİN NE YAPTINIZ?

Bu işlek yola sıradan bir yol muamelesi yapamazsınız. Yolun kapasitesi, sağlamlığı, savaş halinde uçağın inebileceği düzeyde olmalı. Halil Özcan bey, tam 4 dönemdir #Şanlıurfa milletvekilisiniz. İktidar sizsiniz. Her türlü imkânınız var. Bu zamana kadar “Ölüm yolu” olan Akçakale-Şanlıurfa  yolunun düzeltilmesi için ne yaptınız?

URFA HALKI SEYİRCİ MİLLETVEKİLİ İSTEMİYOR?

Şanlıurfa halkı, seyirci milletvekili istemiyor. Şanlıurfa halkı, sorunlarını çözen, dertleriyle dertlenen, kendilerini mağdur eden kurumlardan, bürokratlardan, bakanlardan hesap soran milletvekili istiyor. “Artık yeter!” demenin vakti gelmedi mi? Akçakale-Şanlıurfa yolunun düzenlemesi için daha kaç kişinin ölmesi lazım? Ucube #Kanalİstanbul projesi için mesai harcayan Ulaştırma Bakanı, Akçakale-Şanlıurfa yolu konusunda neden harekete geçmiyor?

Karayolları Genel Müdürlüğü nerede? Bu nasıl yol yapmaktır? Kime ihale verdiniz? Bu meselenin takipçisi olacağız. Bir an önce Akçakale-Şanlıurfa kara yolu, “Ölüm yolu” olmaktan çıkarılmalıdır.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abdullah Erin, Görevden Affını İstedi mi? Valilik Açıklama YaptıÖnceki Haber

Abdullah Erin, Görevden Affını İstedi mi...

SGK’dan Yapılandırma Uyarısı: Son Gün 30 KasımSonraki Haber

SGK’dan Yapılandırma Uyarısı: Son Gün 30...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar