Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Tüysüz: Büyükşehir Belediye binası yıkılmasın (EK)

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Tüysüz: Büyükşehir Belediye binası yıkılmasın (EK)
Abone ol
DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, yıkılması gündemde olan Büyükşehir Belediye binasının yıkılmaması gerektiğini ve Haliliye Belediyesi hizmet binası olarak kullanılmasını önerdi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin 18 Mart Caddesi üzerinde yapımı tamamlanan TOKİ İş Merkezine taşınma işlemleri sürüyor. Binada hizmet veren birimlere ait mobilya, ofis malzemeleri ve elektronik eşyalar taşınırken, son olarak başkanlık makamının taşınması planlanıyor. Taşınma işlemlerinin ardından belediye binası yıkılarak yerine meydan yapılması planlanıyor.

 

TÜYSÜZ: “YIKMAK KOLAY YAPMAK ZORDUR!”

DEVA Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Av. Ahmet Tüysüz, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye hizmet binasının yıkılacak olmasına tepki göstererek, “Yıkmak kolay yapmak zordur!” uyarısında bulundu.

Bir israfı önleme uyarısı diye açıklamada bulunan Tüysüz, “Büyükşehir Belediyesinin mevcut binası yakın zamanda milyonlarca ₺ harcanarak yenilendi. Aynısı yapılmak istense en az 60-70 milyon. Yıkmak yerine Haliliye Belediyesine tahsis edilse çok daha makul olur. Hem erişimi de kolay. Yıkmak kolay yapmak zordur! Haliliye Belediyesinin yeri çok dağınık düzensiz ve erişimi çok zor. Büyükşehir binası Haliliye Belediyesini en az 20 yıl götürebilir. O binayı yıkmanın hiç kimseye hiç bir faydası yok sadece israf olur. Alan veya park değil zemini altınla döşense 500m2 Urfa’ya ne sağlayabilir ki?” dedi.

BİHA 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Rüşvet operasyonunda gözaltı sayısı arttıÖnceki Haber

Rüşvet operasyonunda gözaltı sayısı artt...

Şanlıurfa’da aranan 15 şüpheli yakalandıSonraki Haber

Şanlıurfa’da aranan 15 şüpheli yakalandı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar