Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Urfa’da bunaltıcı sıcaklıklar etkisini göstermeye başladı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa’da bunaltıcı sıcaklıklar etkisini göstermeye başladı
Abone ol
Hava sıcaklıklarının etkisini arttırarak göstermeye başladığı Şanlıurfa’da termometreler bugün 44 dereceye kadar çıktı. Sıcaklıktan korunmak isteyen vatandaşlar, serinlenmek için gölgelik alan ve parklara akın etti.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün 2023 Mart ayı içinyayımladığı rapora göre, Şanlıurfa en sıcak il oldu. Urfa sıcaklıkları zatendillere destan. Bilhassa yaz mevsimine günler kala Urfa sıcaklıkları bunaltacakseviyeye doğru yükselmeye başladı.

Sıcaklıkların etkisini arttırarak sürdürdüğü Urfa'datermometreler bugün 44 dereceyi gösterdi. Dolayısıyla baharın ilk ayları her nekadar serin ve ara sıra yağmurlu geçse de, kentte sıcaklık artık kendisinibüyük oranda hissettiriyor. Böylece Urfa bir nevi vatandaşların gölgeye muhtaçolduğu sezona girmiş oldu.

Bugün kentin simgesi olan Balıklıgöl'ü ziyaret edenvatandaşlar çimlere oturmanın yasak olması nedeniyle gölgelik alanlar veparklardaki oturaklarda dinlenirken, çocuklar da fırsat buldukça suya girmektengeri durmadılar.

Sıcaklığın başkenti konumunda olan Urfa'da, sokakhayvanları da en az insanlar kadar sıcaklıktan etkileniyor. Özellikle de kedive köpekler buldukları en ufak gölgelikten faydalanmaya çalıştılar.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa polisinden engellilere özel etkinlikÖnceki Haber

Urfa polisinden engellilere özel etkinli...

Hilvan’da gebe okulundan anne adaylarına çağrıSonraki Haber

Hilvan’da gebe okulundan anne adaylarına...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar