Şanlıurfa
DOLAR32.3874
EURO35.0749
ALTIN2326.6

Vali Ayhan Gazeteciler ve idareciler günü kutlama mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Ayhan Gazeteciler ve idareciler günü kutlama mesajı
Abone ol
Şanlıurfa Vali Salih Ayhan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ile 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü ve 10 Ocak İdareciler Günü dolayısıyla Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan çifte kutlama mesajı yayımladı.

Vali Ayhan gazetecilerin gününü "Bu meslek; fedakârlık, özveri ve sorumluluk isteyen bir meslektir. Gazetecilerimiz, yeri geldiğinde savaşın ortasında, yeri geldiğinde yüzlerde gülümseme yaratacak güzel bir vesilede toplumun bilgilendirilmesi adına görev yapıyorlar.

Bizler de Şanlıurfa Valiliği olarak; mesai mefhumu gözetmeden, bıkmadan, yorulmadan haber peşinde koşan emekçi basın mensuplarımızın daha iyi koşullarda çalışmalar yapabilmesini önemsiyoruz. Onlar için gereken bu ortamı sağlamak adına, üzerimize düşen her türlü sorumluluğu yerine getirmeye özen gösteriyoruz.

Bu zor görevi objektif, özverili ve etik ilkelere uygun bir şekilde yerine getiren ulusal ve yerel basınımızın değerli mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum. Kendilerine çalışma hayatlarında her daim mutluluk, huzur ve başarılar temenni ediyorum" sözleriyle kutladı.

VALİ AYHAN: HALKIMIZIN HİZMETKARI OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Vali Ayhan idarecilerin günü için yayımladığı mesajında ise şu ifadelere yer verdi:

""2200 yıllık köklü bir geleneğe sahip olan Anadolu’da, en küçük ilçemizden en büyük ilimize kadar çeşitli yerlerde, birçok güzel hadiseye imzalarını atmış olan mülki idare amirlerimize, gayretleri ve bu ülkeye kattıkları değerler için şahsım adına teşekkür ediyorum.

Türkiye Yüzyılı’nda ülkemizi en güzel şekilde temsil etmek adına, her birimiz tükenmez bir inançla yolumuzda ilerleyeceğiz. Mensubu olmaktan büyük gurur duyduğum bu mesleği, fedakâr meslektaşlarımla birlikte el üstünde tutarak halkımızın hizmetkârı olmaya devam edeceğiz.

En kalbî duygularımla, 10 Ocak’ın İdareciler Günü ilan edilmesinde fikri ve emeği olan bütün mülki idare amirlerimize teşekkür ederek onları saygıyla yâd ediyorum. Şanlı bayrağımızın altında, yurdumuzun dört bir köşesinde görev yapan meslektaşlarımın 10 Ocak İdareciler Günü’nü kutluyorum. Bu güzel topraklara, bu güzel insanlara hizmet etme aşkıyla yanıp tutuşan kalplere selam olsun..."


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Sağlık Müdürü Gülüm’den Gazeteciler günü mesajıÖnceki Haber

Sağlık Müdürü Gülüm’den Gazeteciler günü...

Beyazgül'den gazeteciler günü mesajıSonraki Haber

Beyazgül'den gazeteciler günü mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar