Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Hasan Şıldak Halfeti’de incelemede bulundu
Abone ol
Vali Hasan Şıldak, Halfeti’de deprem konutlarını inceledi, ardından eski Halfeti Çarşı Merkezi’nde esnafı ziyaret ederek yerli ve yabancı turistlerle bir araya geldi.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, Halfeti Argıl Mahallesindeyapımı devam eden deprem konutlarını inceledi. İnşaat çalışmaları tamamlanmaküzere olan konutlarla ilgili bilgiler alan Vali Şıldak, burada yaptığıdeğerlendirmesinde depremden etkilenen vatandaşlar için yapımı süren konutlarınkazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve tümemeği geçenlere teşekkür etti. Vali Şıldak, değerlendirmesinde; “Halfetiilçemizdeyiz. 6 Şubat depreminin ardından pek çok yerleşim yerimizde, kırsalmahallelerimizde ve şehir merkezimizde TOKİ ve Çevre Şehircilik ve İklimDeğişikliği Bakanlığımız tarafından yürütülen konut inşaatlarımızın yapımlarıdevam ediyor. Bugün de Halfeti Argıl’dayız. Hem Argıl’da hem de Eriklimahallemizde depremi yaşamış olan vatandaşlarımızdan hak sahibi olanlar içinyapılan konutları inceledik. Burada 102 konut inşaatımız devam ediyor. 83konutumuzun yapımına ilaveten 19 konutun daha inşasına başlanmış durumda. İkiveya İki buçuk aylık bir zamanda vatandaşlarımıza teslim etmiş olacağız.Çalışmaların takipçisiyiz. Yine Yukarı Göklü’de 65 konutumuzun yapımınabaşladık. Böylelikle 167 konutumuz sadece Halfeti’de yapım aşamasında. Çok kısabir sürede vatandaşlarımızın ikametine sunmuş olacağız. Yine Birecik’te de 534deprem konutumuzun 240’ının kurası ve teslimi gerçekleşti. Bir takım küçüksorunlar var, onların da çözümü için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genelanlamda Şanlıurfa’da depremden etkilenen vatandaşlarımız için çalışmalarımızsürüyor ve birebir takipçisi olmayı sürdürüyorum. Tüm bu çalışmalarımızınvatandaşlarımıza kazandırılmasında emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız SayınRecep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz”dedi.

Vali Şıldak daha sonra Eski Halfeti Çarşı Merkezine geçerekburada esnafı ziyaret etti. Esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan ValiŞıldak, turizm sezonu için başarı dileklerinde bulundu. Turizm beklentilerininkarşılanmasına yönelik çalışmaları takip ettiğini sözlerine ekleyen ValiŞıldak, güzergahı üzerinde yerli ve yabancı turistlerle de bir araya geldi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de klima hortumu yüksek gerilim hattına değdi! İşçi ağır yaralandıÖnceki Haber

Haliliye’de klima hortumu yüksek gerilim...

Harran’da asayiş operasyonunda 71 kişi sorgulandıSonraki Haber

Harran’da asayiş operasyonunda 71 kişi s...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar