Şanlıurfa
DOLAR32.3756
EURO34.9537
ALTIN2325.5

6 Şubat’ta hepimiz kâbus gibi bir sabaha uyandık.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
CHP Şanlıurfa Karaköprü ilçe Başkanı Rıdvan Çoban yaptığı basın açıklamasında her zaman ifade ettiğimiz gibi insanlarımızın canını deprem değil binalar almıştır.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Karaköprü ilçe Başkanı Rıdvan Çoban yaptığı açıklamada, Öncelikle depremde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet yaralılarımıza şifa kalanlarımıza da sabırlar diliyorum.

Evet, her zaman ifade ettiğimiz gibi insanlarımızın canını deprem değil binalar almıştır.

Bu depremde 21 yıllık iktidar enkaz altında kalmıştır.

Can havlinde olan vatandaşlarımız yardım bir yana partili cumhurbaşkanı tarafından hakarete maruz kalmıştır.

Hükümet, hükümet olma görevini ne yazık ki yerine getirememiş ve yardım edin çağrılarına günler sonra bile cevap verememiştir.

Tabi bu afet bizlere örgütlü yaşamın ne kadar kıymetli olduğunu bir kez daha göstermiştir.

Biz CHP olarak 6 Şubat sabahından itibaren genel başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde deprem bölgelerine ve yardıma muhtaç yurttaşlarımıza ulaştık.

İlk gün Genel Başkan Yardımcımız Sayın Bülent Tezcan, İstanbul milletvekilimiz sayın Mahmut Tanal Şanlıurfa Milletvekilimiz Sayın Aziz Aydınlık ve İl başkanımız Sayın Ferhat Karadağ ile birlikte sahada tüm mağdur vatandaşlarımıza ulaşmaya çalıştık.

Yine ilk günden itibaren CHP li Belediyelerimizce gönderilen yardım tırları her türlü engellemelere rağmen ihtiyaç sahibi yurttaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık.

Gönderilen bu yardım tırlarında emekleri geçen başta İBB başkanımız Ekrem İmamoğlu Kadıköy belediye başkanımız ve aynı zamanda hemşerimiz olan Şerdil Dara Odabaşı ve Afet Koordinasyon Merkezi çalışan ve gönüllüleri ile aramıza bağ kuran Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanı Sayın Baki Aydöner’e şükranlarımızı sunarız.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kadınlarımız ile başarıya koşacağızÖnceki Haber

Kadınlarımız ile başarıya koşacağız

DEVA Partisi 3 yaşında! Babacan: Çok güzel işlere imza attıkSonraki Haber

DEVA Partisi 3 yaşında! Babacan: Çok güz...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar