Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Batman Belediyesinden kan bağış kampanyasına destek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Batman Belediyesinden kan bağış kampanyasına destek
Abone ol

BATMAN (AA) Batman Belediyesi personeli kan bağışında bulundu.

Batman Belediyesi personeli, kan bağış kampanyasına destek vermek amacıyla Türk Kızılay Batman Şubesince Atatürk Parkı önüne konuşlu kan bağış noktasında kan verdi.

Türk Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu, her ramazan ayında düzenlenen kan bağış kampanyasının geleneksel hale geldiğini söyledi.

Geçen yıl Vali Hulusi Şahin'in başlattığı ve kurumları davet ettiği kan bağışı kampanyasının bu yıl da gerçekleştiğini belirten Okçu, şöyle konuştu:

"Her yıl ramazanda kan stoklarıyla ilgili bir sıkıntı yaşıyoruz. Kampanya yapmaya ihtiyaç vardı. Kampanyamıza 72 güvenlik ve 72 zabıta personeli olmak üzere 144 kişi destek verdi. Umarım kan bekleyen vatandaşlarımızın sıkıntısına ilaç oluruz. Tüm vatandaşlarımızı kan bağış noktasına bekliyoruz."

Batman Belediyesinde çalışan Ali Osman Özek de, ramazanda azalan kan stoklarına destek olmak amacıyla çalışma arkadaşlarıyla kan bağışında bulunduğunu aktardı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Diyarbakır Yenişehir Belediyesinden, ailelere ramazan desteğiÖnceki Haber

Diyarbakır Yenişehir Belediyesinden, ail...

Kilis’te ”Güvenlik Korucusu Yerel Destek Ekipleri” kurulduSonraki Haber

Kilis’te ”Güvenlik Korucusu Yerel Destek...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar