Şanlıurfa
DOLAR32.2981
EURO34.7592
ALTIN2408.4

Bakan Uraloğlu: O taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bakan Uraloğlu: O taşıtlar pazar günü belirli güzergahlarda trafiğe çıkmayacak
Abone ol
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı için gittiği memleketi Trabzon’da yaptığı açıklamada, bayram tatili dönüşü oluşacak yoğunluğun önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ile alınan ortak karar neticesinde ağır taşıtların belirli güzergahlarda pazar günü için trafiğe çıkmayacağını bildirdi.

Ulaştırmave Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Ramazan Bayramı nedeniyle Trabzon’dahemşehrileri ile bir araya geldi.

İlkolarak Baba evini ziyaret ederek babasıyla ailesiyle bayramlaşan BakanUraloğlu, ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde düzenlenen bayramlaşmaprogramına katıldı. İl protokolü, belediye çalışanları ve vatandaşlarlabayramlaşan Bakan Uraloğlu, ardından 31 Mart Mahalli İdareler SeçimlerindeTrabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Ahmet Metin Genç’e hayırlıolsun ziyaretinde bulundu.

Gerçekleştirilenprograma Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Trabzon Milletvekili TBMMBayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Adil Karaismailoğlu,AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Büyükşehir BelediyeBaşkanı Ahmet Metin Genç, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, ilçe belediyebaşkanları, siyasi partilerin temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlarkatıldı.

“TÜM ÜLKEMİZDE HUZUR İÇİNDE BİR BAYRAM GEÇİRİYORUZ”

Bayramlaşmaprogramında konuşan Bakan Uraloğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarakbayrama yönelik alınan ulaşım tedbirlerine dair açıklamalarda bulundu.Uraloğlu, “Bütün vatandaşlarımızın ve milletimizin Ramazan Bayramı’nıkutluyorum. Bugün Trabzon’dayız, Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın organizeettiği bayramlaşma vesilesiyle buradayız. Öncelikle Büyükşehir Belediyemizdebayramlaştık şimdi de İl başkanlığımızın düzenlediği bayramlaşma törenineberaberce geçeceğiz. Bütün ülke genelinde huzur içerisinde geçirdiğimiz birbayram yaşıyoruz. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak havayolları,karayolları, demiryolları gibi bütün taşıma modlarını yakından takip ediyoruz,çok şükür önemli bir problemimiz yok. Bayramı tüm ülkemizde huzur içindegeçiriyoruz.” dedi.

“AĞIRTAŞITLAR BELİRLİ GÜZERGAHLARDA PAZAR GÜNÜ TRAFİĞE ÇIKMAYACAK” 

Bayramtatili dönüşünde sürücülerin trafik kurallarına uymasının çok önemli olduğunuvurgulayan Bakan Uraloğlu, tatil dönüşü yollarda trafiğin yoğunlaşacağını ifadeetti. Uraloğlu, bu yoğunlaşmanın önüne geçebilmek için İçişleri Bakanlığı ilekoordineli çalışarak ağır taşıtların Pazar günü için belirli güzergahlardatrafiğe çıkmamaları noktasında bir karar aldıklarının altını çizdi. Alınan bukararla trafik yoğunluğunun biraz daha azalacağını ifade eden Uraloğlu,“Mutlaka biz dönüş yolunda acele etmeden zamanında yola çıkarak, kurallarauyarak inşallah varacağımız yerlere varalım istiyoruz. 81 ilimizin tümündetedbirlerimizi almış durumdayız. Trabzonumuz’da da bayram boyunca bellietkinliklerimiz olacak, belli ziyaretlerimiz olacak. Ramazan’ın sonunda bayramsevinci yaşadığımız günlerdeyiz. Tekrar bütün milletimizin bayramı mübarekolsun, Trabzon’dan bütün milletimize bütün arkadaşlarımızla beraberselamlarımızı gönderiyoruz, hayırlı bayramlar diliyoruz.” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Göbeklitepe’de ziyaretçi sayısı rekoruÖnceki Haber

Göbeklitepe’de ziyaretçi sayısı rekoru

Şanlıurfa’da bayram trafiği: Kentin birçok noktasında uzun kuyruklar oluştuSonraki Haber

Şanlıurfa’da bayram trafiği: Kentin birç...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar