Şanlıurfa
DOLAR32.2675
EURO35.0795
ALTIN2467.1

Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğiz
Abone ol
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü münasebetiyle yayınladığı mesajında, “Başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmak üzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü tebrik ediyorum” dedi.

Başkan Kuş, mesajında şunları dile getirdi:

Beden gücü, el emeği, alın teri ve göz nurunun kutsalsayıldığı bir medeniyetin varisleri olarak yaşattığımız değerlerimiz, işçiliğinkarşılığını tam hatta fazlasıyla vermeyi bizlere öğütlemektedir. İşçinin alınteri kurumadan emeğinin karşılığını ödemeyi emreden dinimiz ve kul hakkınıönemseyen geleneğimizle perçinlenen bu adalet anlayışı, şüphesiz milletimiziayakta tutan en önemli gücümüzdür.

Eyyübiye Belediyesi olarak, şehrimizde en fazla sayıda işçiçalıştıran kuruluşlar arasında yer almaktayız. Belediye hizmetlerinin ifasındaen önemli argümanın beden gücü olması, bizlere de kul hakkı gibi ağır birsorumluluk getirmektedir. Bu sorumluluk bilinciyle hareketle her zamanişçimizin yanında olmaya, onların haklarını tam olarak almasını temin etmeye,imkânlarımız ölçüsünde desteklemeye azami gayret gösterdik, göstermeye devamediyoruz. Her birini birer kardeş gözüyle gördüğümüz çalışanlarımız arasındabirlik ve beraberliğin sağlanması, dayanışmanın güçlenmesi ve huzurlu bir işortamı için tüm imkânlarımızı seferber etmeye devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğindekiTürkiye’de, kaos ve kargaşa günü olmaktan arındırılıp, resmi bayram statüsünealınan 1 Mayıs, devletiyle, milletiyle el ele veren, emekleriyle ülkemiziyarınlara taşıyan işçi kardeşlerimizin taleplerini dile getirebildiği birsevinç günüdür.

Bu vesile ile başta Eyyübiye Belediyesi çalışanları olmaküzere, helal kazanç için alın teri döken tüm çalışanların 1 Mayıs Emek veDayanışma Günü’nü tebrik ediyor, birlik ve beraberlik içinde geçecek nice 1Mayıs’lar diliyorum.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eşiyle beraber Şanlıurfa’dan Adıyaman’a giden kadın eşi tarafından öldürüldüÖnceki Haber

Eşiyle beraber Şanlıurfa’dan Adıyaman’a...

Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek’te yapıldıSonraki Haber

Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantıs...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar