Şanlıurfa
DOLAR32.2604
EURO35.0909
ALTIN2467.2

Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek’te yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Nisan ayı eğitim değerlendirme toplantısı Siverek’te yapıldı
Abone ol
Şanlıurfa’da her ay yapılan eğitim değerlendirme toplantısının adresi bu kez Siverek ilçesi oldu.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak başkanlığında her ay farklıbir ilçede gerçekleştirilen İl Eğitim Değerlendirme Toplantısında adres bu kezSiverek oldu. Dün sabah erken saatlerde Siverek'e giden Vali Şıldak, ilk olarakKaymakamlık Toplantı Salonunda İlçe Milli Eğitim Müdürlerinin katılımı ileeğitimdeki son gelişmeleri değerlendirdi. Verilerin aktarılması ile sürentoplantıda Vali Şıldak, her ilçe çalışmalarında koordinasyona önem verilmesinive özellikle eğitim konusunda üstün hassasiyet gösterilmesini istedi.

Toplantının ardından Vali Şıldak, Abdulkadir Karahan FenLisesi'nde öğrencilerle öğle yemeği programına katıldı. Okulda öğrencilereseslenen Vali Şıldak, başarılı olmak için çok çalışılması gerektiğini söyledi.

Yoğun Siverek temaslarını Dumlupınar Ortaokulu ile sürdürenVali Şıldak, öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Dersliklerde öğrencilereseslenen Vali Şıldak, öğretmenlerle de toplantı düzenleyerek Başarıyı İzleme veGeliştirme Projesi (BİGEP) ile ilgili değerlendirmede bulundu.

 

Vali Şıldak, Siverek programını 2023-2024 Eğitim ve ÖğretimYılı 5. İzleme ve Değerlendirme Toplantısı ile tamamladı. Toplantının ardındangünü değerlendiren Vali Şıldak, "Siverek’te çok verimli bir çalışmagerçekleştirdik. Bütün İlçe müdürlerimize ve eğitimin her kademesinde görevyapan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum. Özellikle BİGEP ile birlikte ilimizeğitiminde çok güzel bir sinerji yakaladık. Bu gelişme odaklı süreci hepbirlikte yaşıyoruz. Özellikle BİGEP ile birlikte eğitimin tüm aşamalarını takipediyoruz. İlimizin tamamında bir eğitim rüzgarı oluştu. Bu yatırımlarınşehrimize kazandırılmasında başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep TayyipErdoğan'a, Milli Eğitim Bakanlığımıza, milletvekillerimize,    belediyelerimize, bütün pahdaşlarımıza vekurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Siverek temasları sırasında ilçede devam eden yatırımlara davakit ayıran Vali Şıldak'a Kaymakam Musa Aydemir ve İl Milli Eğitim Müdürü AsımSultanoğlu da eşlik etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olmaya devam edeceğizÖnceki Haber

Başkan Mehmet Kuş: İşçimizin yanında olm...

Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam hatip için taziye düzenlenecekSonraki Haber

Kudüs’te şehit edilen Şanlıurfalı imam h...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar