Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Başkan Yalçınkaya: 28 Mayıs’ta Akçakale Türkiye birincisi olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Yalçınkaya: 28 Mayıs’ta Akçakale Türkiye birincisi olacak
Abone ol
Seçim ziyaretleri kapsamında gittiği Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası’ndan destek sözü alan Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya “İnşallah 2’nci turda Akçakale bir destan yazacak ve Türkiye birincisi olacak” dedi.

Akçakale Belediye Başkanı Mehmet Yalçınkaya 28 MayısCumhurbaşkanlığı Seçimi için Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı RecepTayyip Erdoğan’a destek için ziyaretlerini sürdürüyor.

Çalmadık kapı bırakmayan Başkan Yalçınkaya’nın ziyaretduraklarından bir tanesi de Akçakale Esnaf ve Sanatkarlar Odası oldu. ZiyaretteOda Başkanı Ömer Ay hazır bulundu. Ziyarette seçim için destek ve dua talebindebulunan Başkan Yalçınkaya’ya destek sözü verildi.

Oda Başkanı Ay, “Aynı yoldayız” diyerek desteğini şusözlerle açıkladı:

 Biz Akçakaleolarak, belediye başkanı sayın Mehmet Yalçınkaya, Milletvekillerimiz SayınAhmet Akay ve Hikmet Başak ile beraberiz. Cumhurbaşkanı seçiminde bizAkçakale'mizin halkıyla, esnafıyla, cemaatiyle yüzde yüz Türkiye birincisi olmayolunda destek vereceğiz. Bu amaçla belediye başkanımızın bizleri ziyaretindendolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz. Hepimiz aynı yoldayız, hepimiz biriz,beraberiz. Cumhurbaşkanlığı seçiminde ilçemizi Türkiye birincisi yapmakonusunda kararlıyız.”

Başkan Yalçınkaya da hedeflerinin verilecek oy oranı ileTürkiye birincisi olmak olduğuna dikkat çekerek “Milletvekili seçimini geridebıraktık. Bütün Akçakale halkına, esnaf odalarımıza, oda başkanımıza canıgönülden teşekkür ediyoruz. İnşallah 2’nci turda Akçakale bir destan yazacak veTürkiye birincisi olacak. Üçüncülük bize yakışmaz. Biz bu gayretle oda başkanımızıziyaret ettik. Odamız her zaman gereken desteği sağlamıştır. Pazar günüüçüncülüğü birinciliğe çevirmek için gayret göstereceğiz. Akçakale'ye buyakışır. Hayırlı olsun” dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’da 30 yıl 10 ay hapis cezası bulunan şahıs yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa’da 30 yıl 10 ay hapis cezası b...

Kılıçdaroğlu: Hiçbir kadını bir erkeğe muhtaç etmeyeceğimSonraki Haber

Kılıçdaroğlu: Hiçbir kadını bir erkeğe m...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar