Şanlıurfa
DOLAR32.4504
EURO34.829
ALTIN2438.6

Beyazgül: Urfa ekibi 2 anne ve 2 çocuğunu kurtardı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Beyazgül: Urfa ekibi 2 anne ve 2 çocuğunu kurtardı
Abone ol
Elazığ depremi sonrası enkaz altında kurtarma çalışmaları yapan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri ile bir araya gelen Beyazgül ve beraberindekiler, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yaşanan depremin ardından olay yerine hızlı bir şekilde takviye olarak giderek 4 kişi enkaz altından kurtaran Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ve Şanlıurfa AFAD ekibine teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, tüm Elazığlılara geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile bir araya gelerek deprem alanında yapılan çalışmalar ve yardımlar konusunda görüşme yapan Beyazgül, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi olarak her zaman Elazığlı vatandaşların yanında olacaklarını belirtti.

Burada bir açıklamada bulunan Beyazgül, "Şanlıurfa Milletvekilimiz ve bir kısım İlçe Belediye Başkanı arkadaşlarımız ile birlikte Elazığ’da deprem sonrasında yaşanan bir bina enkazının yanındayız. Enkazda bir canlı olduğu söyleniyor ve Şanlıurfa’dan gelen ekiplerimiz burada çalışıyor. Şanlıurfa ekibimiz AFAD ekipleri ile birlikte çalışıyor, şimdiye kadar ki çalışmalarımızda 2 anne ve 2 çocuğumuzu kurtarmışlar. Bizler ekip olarak Şanlıurfa Milletvekilimiz, Belediye Başkanları arkadaşlarız olarak kriz masasına gideceğiz burada ne ihtiyaç var ne sıkıntı var onlar görüşüp ellimizden gelen tüm yardımı sağlayacağız. Elazığlı kardeşlerimize geçmiş olsun maiyetinde geldik hepsine teker teker geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor yaşamanı yitirenlere yüce Allah’tan rahmet diliyoruz" diye konuştu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, "Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanımız, Milletvekilimiz ve İlçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte Elazığlı kardeşlerimizin acılarını paylaşmaya geldik. Büyükşehir Belediye ekiplerimiz bulunduğumuz alandaki enkazda 4 kardeşimizin kurtarılmasına vesile olmuşlar ve şuanda çalışmalara devam ediyorlar. Elazığ’da dram var, buradaki kardeşlerimize geçmiş olsun yaşamını yitirenlerin ailelerine başsağlığı diliyorum" şeklinde konuştu.

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, "Şu anda Elazığ’dayız. Büyükşehir Belediyemizin ekipleri sahada çalışmalarını sürdürüyorlar. Bizlerde sahada incelemelerde bulunarak ilgili ve yetkililer ile görüşeceğiz Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz büyük bir devlettir. Bizlere ne görev düşerse burada görev yapmak ve emirlerini beklemek üzere hazır bulunuyoruz. Tüm Elazığ halkına ve deprem ile birlikte etkilenen tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerin ardından Şanlıurfalı heyet, Elazığ'daki depremde hayatını kaybeden 5 vatandaş için düzenlenen cenaze törenine katıldı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa'daki hastanede tadilat sona erdiÖnceki Haber

Şanlıurfa'daki hastanede tadilat sona er...

Karaköprü Belediyespor 2-0 yenildiSonraki Haber

Karaköprü Belediyespor 2-0 yenildi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar