Şanlıurfa
DOLAR32.455
EURO34.829
ALTIN2438.6

Çiftçi ‘İlla bu şehre her gün Cumhurbaşkanımı gelmesi gerekiyor’

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Yaklaşık 7 aydır devam eden Abide Kavşağı'nın bir an evvel hazır hale getire bilmek için yoğun bir şekilde mesai harcayan belediyelere Gazeteci Celal Çiftçi’den eleştiri.

Yaklaşık 7 aydır devam eden Abide Kavşağının açılışını yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yapacak açılışa saatler kala kavşağın bir an evvel açılışa hazır hale getirilmesi için inşaat alanındaki işçi sayısının arttığı ve çalışmaların gece gündüz aralıksız ve yoğun bir şekilde sürdüğü dikkatlerden kaçmadı.

 Konuyla alakalı açıklamada bulunan gazeteci Celal Çiftçi, son günlerde yoğunlaşan çalışmalardan dolayı personele teşekkür eden Çiftçi; “madem sizde bu kapasite vardı da, Urfa halkına iki aydır sabah akşam trafik çilesi çektirmek zorunda mıydınız” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanı gelmeden önce hizmet etmesini bilmiyor muydunuz”?

Gazetece Celal Çiftçi, kavşağın açılışa yetişebilmesi için gayret gösteren yetkililere dikkat çeken Çiftçi;  “Cumhurbaşkanı gelmeden önce hizmet etmesini bilmiyor muydunuz yaz aylarında güneşte faydalanacağınız dönemlerde neden yapmadınız.” dedi.

Çiftçi açıklamasında; “Yarın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Şanlıurfa’ya gelecek.

Erdoğan, Şanlıurfa’ya gelmeden önce, iki gündür süren Abide kavşağındaki belediye personelinin hummalı çalışmalarından dolayı öncelikle kutluyor tebrik ediyorum.

Sormam gereken bir soru var madem sizde bu kapasite vardı da, Urfa halkına iki aydır sabah akşam trafik çilesi çektirmek zorunda mıydınız yazıktır, günahtır yapmayın beyler bu gücümüzü kime, niye, nereye harcıyorsunuz.

İlla bu şehre her gün Cumhurbaşkanımı gelmesi gerekiyor.

Cumhurbaşkanı gelmeden önce hizmet etmesini bilmiyor muydunuz yaz aylarında güneşte faydalanacağınız dönemlerde neden yapmadınız.

Yazıktır yapmayın sabah çile, akşam çile şekilcilik yapmakta ne zaman bıkacaksınız ne zaman vazgeçeceksiniz.

Gerçek amacız hak olması gerekirken kime yaramaya çalışıyorsunuz.” İfade etti


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yavuz’dan Dünya Engelliler Günü mesajıÖnceki Haber

Yavuz’dan Dünya Engelliler Günü mesajı

Kuş’tan Dünya Engelliler Günü mesajıSonraki Haber

Kuş’tan Dünya Engelliler Günü mesajı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar