Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Depremde hasar gören minare yıkılıyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Depremde hasar gören minare yıkılıyor!
Abone ol
Karaköprü ilçesinde bulunan Hz. Aişe Camisi’nin minaresi için Elazığ’da yaşanan depremin ardından oluşan hasar nedeniyle yıkım kararı verilirken, bugün yıkım çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremden Şanlıurfa’da da birçok yapı etkilenirken, Karaköprü ilçesince bulunan Karşıyaka Mahallesindeki Hz. Aişe Camisi de bundan nasibini aldı.

Etrafında yerleşim alanları, okul gibi yapıların yer aldığı caminin bir tarafı tehlike oluşturduğu için Büyükşehir Belediyesi tarafından trafiğe kapatılmıştı. Karaköprü Belediyesi’nin minare için yıkım çalışmasına ne zaman başlayacağı merakla beklenirken, bugün Büyükşehir Belediyesi tarafından Hz. Aişe Camisi’nin minaresi için yıkım kararının alındığı ve yıkım çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye'de belediye bütçesinden tasarruf edildi!Önceki Haber

Eyyübiye'de belediye bütçesinden tasarru...

Yeni bir uygulama hayata geçtiSonraki Haber

Yeni bir uygulama hayata geçti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar