Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Elazığ'dan iyi haber geldi: Hamile kadın ve çocuğu kurtarıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Elazığ'dan iyi haber geldi: Hamile kadın ve çocuğu kurtarıldı
Abone ol
Dün akşam depremin vurduğu Elazığ'da arama kurtarma çalışmaları devam ederken, hamile bir kadın ile 12 yaşındaki oğlu enkazın altından çıkarıldı.

Elazığ'ın Sivrice ilçesinde dün akşam saat 20.55'te meydana gelen 6.8 büyüklüğünde deprem, Malatya, Diyarbakır, Şanlıurfa ve Adıyaman'ın yanı sıra çok sayıda kentte hissedildi.
 

Yaşanan deprem özellikle Elazığ'ın bazı bölgelerinde yıkıma neden olurken, arama kurtarma ve itfaiye ekipleri hemen bu kente yönlendirildi.
 


 

Birçok ilden itfaiye ekiplerinin katıldığı arama kurtarma çalışmalarına Şanlıurfa'dan da ekipler katıldı.

Ekipler, Elazığ'ın Gezin Beldesindeki bir binada enkaz altında kalan hamile kadın ile 12 yaşındaki çocuğunu kurtarmak için çalışma başlattı.
 


 

Yapılan uzun çalışmaların ardından önce 6 aylık hamile kadın, daha sonra ise 12 yaşındaki çocuğu enkazın arasından çıkarıldı.
 


 

Enkazdan çıkarılan kadın ve çocuğu, sağlık ekiplerinin buradaki müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa'da depreme canlı yayında yakalandılarÖnceki Haber

Şanlıurfa'da depreme canlı yayında yakal...

Deprem sonrası neler oldu?Sonraki Haber

Deprem sonrası neler oldu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar