Şanlıurfa
DOLAR32.3687
EURO34.8022
ALTIN2439.7

Emniyet Müdürü Bildirici’den teşkilatın kuruluş yıl dönümü mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Emniyet Müdürü Bildirici’den teşkilatın kuruluş yıl dönümü mesajı
Abone ol
Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Türk Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümünü nedeniyle yayımladığı mesajında, “Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısı, Devlet-i Ebed Müddet bilinciyle vatanına adanmış ömürlerin 179 yıllık sevdasıdır” ifadelerini kullandı.

ŞANLIURFA - İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici, Türk Polis Teşkilatı’nın 179'uncu kuruluş yıl dönümünü nedeniyle mesaj yayımladı. 

 

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Erdem Bildirici mesajında şu ifadelere yer verdi:

 

“Ülkemizin huzur ve güvenliğinin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 179. Kuruluş Yıldönümü kutlu olsun.

 

Hukukun üstünlüğünü, insan haklarına saygıyı ve demokratik toplum düzeninin devamını kendine ilke edinen, Anayasa ve yasalara sadakatle gece-gündüz fedakârca görev yapan Emniyet Teşkilatımız, halkımızın güvenle sığındığı bir şefkat kapısı, Devlet-i Ebed Müddet bilinciyle vatanına adanmış ömürlerin 179 yıllık sevdasıdır.

 

Devlet ve Milletimizin daima hizmetinde olan, yetki ve gücünü yasalardan, çalışma azim ve gayretini yüce Milletimizden alan Türk Polis Teşkilatı dünüyle bugünüyle her zaman Devletinin ve Milletinin yanında olmaya devam edecektir.

 

Yaklaşık iki asırlık geçmişiyle tarihini kahramanlık destanlarıyla süsleyen, bugün de ülkemizin dört bir yanı ile birlikte sınır ötesinde de görev yapan Türk Polis Teşkilatı, çalışmalarını ilk günlerdeki aynı vatanseverlik ruhu ve heyecanı ile sürdürmektedir.

 

Türk Polis Teşkilatı’nın Bir Mensubu Olmaktan Daima Onur Duyuyor Ve Tüm Mesai Arkadaşlarımın Aynı Gurur Ve Heyecanı Taşıdığına Yürekten İnanıyorum.

 

Bu duygu ve düşünceler ile; Türkiye Cumhuriyetinin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tarih boyunca vatan, bayrak ve tüm kutsallarımız uğruna canlarını feda eden Aziz Şehitlerimize, Kahraman Gazilerimizi, Teşkilat malullerimizi ve emeklilerimizi şükranla anıyorum”.

BİHA

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birecik’te trafik kazası! 3 yaralıÖnceki Haber

Birecik’te trafik kazası! 3 yaralı

Şanlıurfa’da vatandaşlar Ramazan Bayramı için Dergah Camisi’ne akın ettiSonraki Haber

Şanlıurfa’da vatandaşlar Ramazan Bayramı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar