Şanlıurfa
DOLAR32.4926
EURO34.8101
ALTIN2440.8

Erdoğan: Kazanan Türkiye’dir

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan: Kazanan Türkiye’dir
Abone ol
Seçimlerden zaferle ayrılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Külliye’de balkon konuşması yaptı. Erdoğan, ” Sizler bu görevi yine bizlere verdiniz. İnşallah Türkiye Yüzyılı’nı beraber inşa ve ihyaya devam ediyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanlığıseçimlerinin ikinci turu geride kaldı. Yeniden Cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, Külliye'debalkon konuşması yaptı.

Erdoğan konuşmasında, "Vatandaşlarımızınbu konudaki beklentilerini karşılamak görevimiz. Suriye topraklarındaki güvenlibölgelere 600 bine yakın kişinin gönüllü olarak geri dönmesini sağladık.Katar'la işbirliği yaptık. Yeni iskan projesiyle birkaç yıl içinde 1 milyon kişinindönüşünü temin edeceğiz.

Cumhur İttifakı'nı mahcupetmediniz, Cumhur İttifakı'nı bu yolda yalnız koymadınız, bu yolda gece gündüzdemeden beraber yürüdük ve sizler bu görevi yine bizlere verdiniz. İnşallahTürkiye Yüzyılı'nı beraber inşa ve ihyaya devam ediyoruz.

Cumhurbaşkanlığı seçimininikinci turu hamdolsun kayda değer herhangi sıkıntı, sorun yaşanmadantamamlanmıştır. Seçimin gayrı resmi sonuçlarına göre milletimizCumhurbaşkanlığı görevini 5 yıllığına daha bizlere tevdi etmiştir. Ülkeyiyönetme sorumluluğuna bizleri tekrar layık gören milletimin her bir ferdineşükranlarımı sunuyorum.

Gerek 14 Mayıs'ta gerek 28Mayıs'ta tercihini hangi partiden, hangi adaydan yana kullanmış olursa olsunyurt içinde ve yurt dışında sandık başına giderek iradesine sahip çıkandemokrasimizin gücünü ispatlayan her vatandaşıma teşekkür ediyorum. Bu süreçteseçimin en sağlıklı şekilde yürümesi için görev yapan kamu personelini, partitemsilcilerini, sandık görevlileri, müşahit, emniyet mensupları ve diğerherkesi tebrik ediyorum. Çok partili siyasi hayatımızın en önemli seçimlerindenbirinde milletimiz kararını Türkiye Yüzyılı'ndan yana kullanmıştır.

Seçimin ilk turundamilletimiz TBMM üyelerinin çoğunluğunu Cumhur İttifakı'na vererek yasamadakitercihini zaten ortaya koymuştur. Bugün yapılan ikinci tur seçimiyle milletimizinCumhurbaşkanlığındaki, yani yürütmedeki tercihi de kesinleşmiştir. Milletimiziniradesi olan bu sonucun başımızın üstünde yeri vardır. Fakat kazanan sadece bizdeğiliz; kazanan Türkiye'dir. Kazanan tüm kesimleriyle milletimizin takendisidir. Kazanan demokrasimizdir” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Piyasalardan seçim sonuçlarına ilk tepki!Önceki Haber

Piyasalardan seçim sonuçlarına ilk tepki...

Kılıçdaroğlu: Asıl üzüntü sebebim ülkeyi bekleyen sıkıntılardırSonraki Haber

Kılıçdaroğlu: Asıl üzüntü sebebim ülkeyi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar