Şanlıurfa
DOLAR32.5173
EURO34.8453
ALTIN2487.9

Geleceğin Diş Hekimleri Önlüklerini Giydi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Geleceğin Diş Hekimleri Önlüklerini Giydi
Abone ol
Harran Üniversitesi’nde Diş Hekimliği Fakültesi öğrencileri, Diş Hekimliği Günü nedeniyle beyaz önlüklerini giydi.

Harran Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi tarafından 22 Kasım Diş Hekimliği Günü kutlama etkinlikleri kapsamında 2021-2022 eğitim öğretim yılı Beyaz Önlük Giyme Töreni düzenlendi. Osmanbey Yerleşkesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi konferans salonunda yapılan törene, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet Gülüm, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. M. Tahir Güllüoğlu, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Yavuz, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Akif Altay, Üniversite Genel Sekreteri Zübeyir Zorlu, Harran Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek, Şanlıurfa Diş Hekimleri Odası Başkanı Ekrem Kaya, bölüm başkanları, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

YAVUZ: YETERLİ TEKNOLOJİYE SAHİBİZ

Konuşmalarında Diş Hekimliği Fakültesi olarak dünya standartlarını yakalamış pozisyonda olduğunu belirten Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İzzet Yavuz; “Yeni binamızı yapıyoruz, akademik kadromuzu güçlendiriyoruz. Eğitim kalitemizin daha da artması, hasta potansiyelimizi de arttıracaktır. Kullandığımız malzeme ve yaptığımız tedaviler, dünya standartlarına göre yapılmaktadır. Fakülte olarak yeterli teknolojiye sahibiz. Gelişmiş ülkelerde hangi tedaviler yapılıyorsa aynı tedaviyi biz de yapıyoruz. Kadromuz ve yeni binamız bittikten sonra fiziki olarak da daha güzel imkanlara sahip olacağız. Tüm velilerimize buraya geldikleri ve gençlerimizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Gençlerimize de beyaz önlük gibi hem eğitimlerinin hem de gelecekteki meslek hayatlarının bembeyaz olmalarını diliyorum” dedi.

ÇELİK: BUNUNLA GURUR DUYMANIZ LAZIM

Hekim olma yolundaki gururlu anlardan biri olan önlük giyme töreni heyecanını paylaşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik; “Beyaz Önlük giyme törenimize hoş geldiniz. Burada bulunmaktan mutluluk duyuyorum. Öncelikle sağlık elemanları bizim için çok kıymetlidir. Son zamanlarda sağlık çalışanlarının önemini daha hissettik. Birinci sınıftan itibaren artık bu işin anlamını çok daha iyi öğreniyorsunuz. Biliyorsunuz bölgemiz kalabalık bir bölge ve sağlık çalışanlarına ihtiyaç çok fazladır. Bizler sizlerin en iyi şekilde yetişmeniz için elimizdeki tüm imkanları seferber ediyoruz. Binalarımızla, tam donanımlı laboratuvarlarımızla diş hastanesini hazır hale getirip önümüzdeki dönem içerisinde hizmete sunacağız. Her zaman her koşulda sizlerin yanınızda olacağınızı bilmenizi istiyorum. Pek çoğunuz Urfa'nın dışında illerden geliyorsunuz. Özellikle Osmanbey Yerleşkesinde sizin için her imkanlar mevcut. Üniversitemizin sağlık kampüsü olarak nitelendirdiğimiz sizin okulunuzun yer aldığı Yenişehir kampüsümüz de çok güzel bir yer. Fakültenizden mesleki olarak donanımlı hekimler olarak mezun olacağınıza inancım tamdır. Sizler bizim medarı iftiharımızsınız. Beyaz Önlük giyme töreni size has bir gün. Dolayısıyla bununla gurur duymanız lazım. 22 Kasım Diş Hekimleri Gününüzü kutluyor, öğrenim hayatınızda başarılar diliyorum” diye konuştu.
 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa Sınırında 4 Terörist Etkisiz Hale GetirildiÖnceki Haber

Urfa Sınırında 4 Terörist Etkisiz Hale G...

Kılıçdaroğlu’nun Urfa Programı İptal edildi!Sonraki Haber

Kılıçdaroğlu’nun Urfa Programı İptal edi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar