Şanlıurfa
DOLAR32.3836
EURO34.81
ALTIN2412.1

Harran Üniversitesi Hastanesinde 13 yaşındaki seckel sendromlu hastaya başarılı beyin ameliyatı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Harran Üniversitesi Hastanesinde 13 yaşındaki seckel sendromlu hastaya başarılı beyin ameliyatı!
Abone ol
Şanlıurfa’da doğuştan Seckel Sendromlu ve beyninde baloncuk (anevrizma) olan 13 yaşındaki Yusuf Özel, Harran Üniversitesi Hastanesinde sağlığına kavuştu.

 Harran Üniversitesi Hastanesi, yaptığı başarılıoperasyonlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Şanlıurfa’da yaşayan 13 yaşında ve 13 kilo olan SeckelSendromlu Yusuf Özel adlı hasta, tansiyon yüksekliği, baş ağrısı ve kusma şikayetleriile ailesi tarafından Harran Üniversitesi Hastanesine getirildi.

Harran Üniversitesi Hastanesi Girişimsel Radyoloji öğretimüyesi Doç. Dr. Veysel Kaya tarafından yapılan tetkiklerin ardından hastanınbeyninde baloncuk (anevrizma) teşhisi konuldu. Ameliyata alınan 13 yaşındakiYusuf Özel, yapılan başarılı operasyonla sağlığına kavuştu.

Ameliyatı gerçekleştiren Şanlıurfa Harran ÜniversitesiHastanesi Girişimsel Radyoloji öğretim üyesi Doç. Dr. Veysel Kaya, 13 yaşındakihastanın tansiyon yüksekliği, baş ağrısı genel durumunda kötüleşme ve kusmaşikayetleri sebebiyle hastaneye getirildiğini söyledi.

Doç. Dr. Kaya, “13 yaşındaki hastamızın ameliyathazırlıklarını anjiografik olarak kapalı anevrizma tedavisi için inmeünitemizde anjiografiye aldık.  Aneztezibölümündeki değerli hocalarımın desteğiyle beyindeki kocaman anevrizmasısıkıntısız bir şekilde tedavi edildi. Yoğun bakım sürecinden sonra hastamızısıkıntısız taburcu ettik ve 10 gün sonra hastamız kontrole bizi ziyarete geldi”dedi.

Doç. Dr. Kaya şunları söyledi:

“Harran Üniversitesi Girişimsel Radyoloji Ünitesi olarak sonteknoloji anjiografi ünitesi ile her türlü beyin damar hastalıklarına tecrübeliekibimizle yaklaşık  üç yıldır yüzlercehastanın tedavisine vesile olduk ve olmaya devam ediyoruz.

Buradan değerli Şanlıurfa halkına şunu söylemek istiyorum;Harran Üniversitesi  Hastanesi GirişimselRadyoloji Ünitesi ve İnme Birimi olarak İstanbul’da, Ankara’da ve diğer tümillerde yapılan kapalı anjiografik damar hastalıkları olan beyin baloncuğu, şahdamar hastalığı, inme hastalarındaki ilk altı saatteki acil müdahaleler, şekerhastalığı veya tansiyona bağlı ve benzeri nedenlerden ötürü bacak damartıkanıklığı, uygun kanserli hastalarda anjiografik ve ablasyon işlemleri,kanser hastalarında port takılması, diyaliz hastalarında kalıcı diyaliz kataterişlemleri, fistül tedavileri, her türlü biyopsi işlemi, akciğer kanaması, karıniçi kanaması bulunan hastalara kısacası tüm ülkede yapılan bütün girişimselmüdahaleler, Harran Üniversitesi Girişimsel Radyoloji Ünitesinde de başarılıbir şekilde yapılmaktadır. 7 /24 hizmet veren Girişimsel Radyoloji Ünitemizsayesinde hastalarımızın il dışına tedavi için gitmelerine gerek kalmamıştır”.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfalıları üzecek haber: Ete zam geldiÖnceki Haber

Urfalıları üzecek haber: Ete zam geldi

Haliliye Belediyesi ulu çınarların gönüllerine dokunuyorSonraki Haber

Haliliye Belediyesi ulu çınarların gönül...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar