Şanlıurfa
DOLAR32.3676
EURO34.8701
ALTIN2391.6

Karaköprü’de çocuklar ücretsiz spor kurslarıyla hayallerine koşuyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de çocuklar ücretsiz spor kurslarıyla hayallerine koşuyor
Abone ol
Karaköprü Belediyesinin sporcu bir nesil parolasıyla yürüttüğü spor kurslarında çocuklar hayalleri olan spor branşlarında ücretsiz temel eğitim alıyor.

Karaköprü Belediyesi sosyalbelediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kursları okuldöneminde de devam ediyor. Karaköprü Belediyesi’nin Seyrantepe ve Doğukent SporMerkezleri ile Yaşampark Spor Tesisleri ve Çankaya Mahallesinde bulunan ÇadırSpor Merkezinde Spor İşleri Müdürlüğü tarafından çocuklara yönelik futbol,basketbol, voleybol, kickboks, tenis ve tekvando kursları ücretsiz bir şekildeveriliyor.

7-14 yaş aralığındakikız-erkek çocuklar, okuldan arta kalan zamanda gelecekte milli sporcusu olmakistedikleri spor branşında temel eğitimi Karaköprü Belediyesi spor kurslarındaalırken, fiziksel gelişim de kaydediyorlar.

Karaköprü Belediye BaşkanıMetin Baydilli, spor kültürü ve disiplininin topluma yerleşmesinin sağlıklıyaşam ve daha sağlam gençlik için çok önemli olduğuna değinerek çocuklarınküçük yaştan itibaren sosyal-sportif faaliyetlerde bulunmaları anlamında herzaman destek olduklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli,"Çocuklarımız bizim göz bebeğimiz ve onların gelişimine büyük önemveriyoruz. Açtığımız spor kurslarında da çocuklarımızın hem bedensel gelişiminidestekliyoruz hem de geleceğin sporcuları olma noktasında kendilerine temeleğitim desteği veriyoruz.

4 spor merkezimizde uzmaneğitmenlerimiz ve ekipman imkanlarımızla birlikte çocuklarımıza tamamenücretsiz hizmet veriyoruz. Burada en önemli durum çocukların hayal etmesi ve buhayali gerçekleştirme yolunda harekete geçmesidir. Biz de bu hayalleringerçekleşmesine bir nebze destek oluyoruz. İnşallah buradan çıkan çocuklarımızileride hayallerine kavuşup milli sporcu olarak bizi temsil ederler" dedi.

Kurslara gelen çocuklar dakendilerine sunulan spor imkânı için mutlu olduklarını ifade ederken, bu imkânısağlayan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye teşekkür ettiler.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Eyyübiye’de mesken yangınıÖnceki Haber

Eyyübiye’de mesken yangını

Şanlıurfaspor başkanı istifa etti mi?Sonraki Haber

Şanlıurfaspor başkanı istifa etti mi?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar