Şanlıurfa
DOLAR32.4771
EURO34.7556
ALTIN2439.5

Karaköprü’de yüzme havuzu sezonu açıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Karaköprü’de yüzme havuzu sezonu açıldı
Abone ol
Karaköprü Belediyesinin geçen yıl ilçeye kazandırdığı kapalı yüzme havuzu gerçekleştirilen yenileme ve temizlik çalışmalarının ardından yaz sezonu için hizmete açıldı

Karaköprü Belediyesinin vatandaşlar için sosyal vesportif faaliyet merkezi olarak ilçeye kazandırdığı kapalı yüzme havuzu yazsezonu için faaliyetlerine başladı. Geçen yıl Gençlik ve Spor Bakanı MehmetMuharrem Kasapoğlu’nun katılımıyla açılışı gerçekleştirilen Doğukent MahallesiKapalı Yüzme Havuzu modern ve temiz olmasıyla vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Yeni sezonda vatandaşlara daha iyi hizmet vermek için birsüredir yenileme ve genel temizlik çalışmaları için kapalı tutulan yüzme havuzuyaz sezonu için hazırlıklarını tamamlayıp vatandaşların hizmetine açıldı.

Karaköprü Belediyesi Kapalı Yüzme Havuzu yeni sezondapazartesi, salı, cumartesi ve pazar günleri erkekler için; Çarşamba, Perşembeve cuma günleri de kadınlar için 10.00- 20.00 saatleri arasında faaliyetgösterecek. Yüzme havuzunda çocuklar için yüzme kurslarının başlaması için dehazırlıklar yapılırken, kısa süre sonra kursların duyuruları yapılacak.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yüzmehavuzunun yaza hazırlanarak aktif hale getirildiğini ve vatandaşların havuzugönül rahatlığıyla kullanabileceğini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “İlçemize kazandırdığımız kapalı yüzmehavuzumuz kısa bir aranın ardından faaliyetlerine kaldığı yerden devam edecek.Vatandaşlarımıza daha güzel hizmet verebilme adına bir tadilat, yenilemeçalışması gerçekleştirdik ve yaz sezonuna yetiştirip havuzumuzu aktif halegetirdik. Tüm vatandaşlarımızı, çocuklarımızı kapalı yüzme havuzumuza davetediyorum” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesinin Doğukent Mahallesinde bulunankapalı yüzme havuzu yaklaşık 6 bin metrekare alan üzerinde yer alırken, binmetrekaresi kapalı havuz, soyunma odaları, duş ve elektrik odası, 5 binmetrekaresi de peyzaj alanı ve otopark olarak hizmet veriyor.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bozova’da atık giderine düşen keçiyi itfaiye kurtardıÖnceki Haber

Bozova’da atık giderine düşen keçiyi itf...

Urfa’nın nisanda ihracatı arttı ithalatı azaldıSonraki Haber

Urfa’nın nisanda ihracatı arttı ithalatı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar