Şanlıurfa
DOLAR32.2053
EURO35.1156
ALTIN2500.6

Memur-Sen’den 1 milyon 500 bin liralık gıda yardımı bağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Memur-Sen’den 1 milyon 500 bin liralık gıda yardımı bağışı
Abone ol
Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, “Attığımız bu adımla birlikte Memur-Sen olarak bu zorlu süreçte toplam 4 milyon TL’lik bir yardım yapmış olacağız” dedi.

MEMUR Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen), Ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine gıda yardımlarının ulaştırılması için İnsani Yardım Vakfı (İHH), Deniz Feneri ve Türkiye Diyanet Vakfı’na (TDV) 1 milyon 500 bin lira bağışta bulundu. Memur-Sen Başkanı Ali Yalçın, “Attığımız bu adımla birlikte Memur-Sen olarak bu zorlu süreçte toplam 4 milyon TL’lik bir yardım yapmış olacağız” dedi.

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, koronavirüs salgını nedeniyle batıdaki bazı ülkelerin sınıfta kaldığını söyleyerek, “Ülkemiz ise, ‘insanı yaşat ki devlet yaşasın’ ilkemiz gereği, vatandaşını ayrım yapmadan, sınıflandırmadan eşit şekilde davranarak, ‘Türkiye vatandaşı’ olmanın değerini dünyanın her tarafında hissettiriyor. ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ kampanyası ile yardımlaşmaya çağırıyor ve kendisine el uzatanlara da el veriyor. Çünkü bu zorlu süreçte hepimiz birbirimize emanetiz” dedi.

‘TÜM İMKANLARIMIZLA SÜRECİN İÇERİSİNDEYİZ’

Başkan Yalçın, koronavirüs sürecinde sendika olarak önlem aldıklarını anımsatarak, “Sürecin ilk başından itibaren hep duyarlı davrandık. Bu kapsamda ilk olarak konukevimizi sağlık çalışanlarına tahsis ettik. 50 bin koruyucu malzeme temini ve teslimi gerçekleştirdik. 2 milyon TL’lik nakdi yardım çıkardık. İnsani Yardım Vakfı, Deniz Feneri, Kızılay ile birlikte 1 milyon TL’lik ‘Şimdi Vefa Zamanı’ diyerek, kampanya yaptık. Cumhurbaşkanımızın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ çağrısına da destek çıkarak, 1 milyon TL bağışladık. Toplam 2 milyon TL’yi takdim ederek, bu süreçte biz var gücümüzle tüm imkânımızla sürecin içerisindeyiz” diye konuştu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Selçuk: Okullar 1 Haziran'da açılabilirÖnceki Haber

Bakan Selçuk: Okullar 1 Haziran'da açıla...

Deniz patlıcanı için 33 kişiye 150 bin lira ceza kesildiSonraki Haber

Deniz patlıcanı için 33 kişiye 150 bin l...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar