Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Milliler çalışmaya iki eksikle başladı…

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milliler çalışmaya iki eksikle başladı…
Abone ol
Türkiye A Milli Futbol Takımı, Şenol Güneş yönetiminde Hırvatistan, Rusya ve Macaristan maçlarının hazırlıklarına başladı.

 Milli Takım, Hırvatistan ile 11 Kasım’da oynayacağı özel maç ile Rusya ve Macaristan ile oynayacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmalarının hazırlıklarına başladı.

Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde saat 18.30’da yapılan antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve dar alan oyunları üzerine çalışıldı. İtalyan yerel sağlık makamlarının COVID-19 bazlı sınırlamaları çerçevesinde, seyahatleri öncesinde uygulanacak ilave PCR testi sonuçlarının negatif çıkmasını beklemeleri gereken Sassuololu oyuncular Kaan Ayhan ve Mert Müldür idmanda yer almadı. Pazar günü maç oynayan futbolculara ise rejenerasyon programı uygulandı.

A Milli Takım’ın antrenmanını TFF Başkanı Nihat Özdemir, 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Millî Takımdan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Selim Soydan ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da izledi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hatay'dan acı haber geldi:1 asker şehit olduÖnceki Haber

Hatay'dan acı haber geldi:1 asker şehit...

2. Lig'de 9. hafta karşılaşmaları oynanacakSonraki Haber

2. Lig'de 9. hafta karşılaşmaları oynana...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar