Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Otobüslerde oturma düzeni değiştirildi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Korona virüsünden korunma tedbirleri kapsamında İçişleri Bakanlığının yayınladığı Sosyal Mesefa Kurullarınca Büyükşehir Belediyesi tarafından Şanlıurfa’da hizmet veren tüm toplu taşıma araçlarında geçici olarak yeni oturma düzeni getirilere

İçişleri Bakanlığının aldığı kararlar doğrultusunda İl Hıfzıssıhha Kurulunun kararı ile toplu taşıma araçlarına sınırlandırma getirilerek yolcu kapasitelerinin %50 si kadar yolcu taşıyabilme kuralı getirildi.

Bu kapsamda Şanlıurfa genelinde Korona virüsünden Korunmaya yönelik birçok çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi bir yandan tüm toplu taşıma araçlarını rutin olarak dezenfekte ederken bir yandan da sosyal mesafe kurallarınca yeni oturma düzeni getirdi.

İç İşleri Bakanlığının vermiş olduğu kararlar doğrultusunda toplu taşımada araçlarında yeni oturma düzenin gerektirdiklerini yapan Büyükşehir Belediyesi, Toplu tacıma araçlarında oturulmaması gereken yerleri şeritle kapattı.

 

Ayrıca Şanlıurfa genelinde 7 gün 24 saat çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, bir yandan vatandaşların yoğunlukla kullandığı alanları dezenfekte ederken bir yandan da Zabıta ekipleri ile 65 yaş üstü vatandaşların taleplerini gideriyor.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa'da denetimler sürüyorÖnceki Haber

Urfa'da denetimler sürüyor

Urfalı esnaf koronaya yakalandı!Sonraki Haber

Urfalı esnaf koronaya yakalandı!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar