Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sağlık çalışanlarına ücretsiz konaklama imkanı!
Abone ol
Sağlık-Sen Ulus Otel ve Sağlık-Sen Kızılay Otel, Ankara’ya vaka getiren 112 çalışanlarının “evi” oldu. Mart ayında Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetiminin aldığıkararla, sendikaya üye olsun veya olmasın Ankara’ya vaka getiren 112çalışanları, Sağlık-Sen Ulus Otel’de ve Sağlık-Sen Kızılay Otel’de ücretsizkalabiliyor.Kararın alındığı günden bu yana Sağlık-Sen Oteller, Ankara’yavaka getiren 112 çalışanlarının “Evi” oldu. Ülkenin çeşitlinoktalarından Ankara vaka getiren 112 çalışanları, vakaya bıraktıktan sonraSağlık-Sen otellerinde dinlenip, yola güven içeresinde çıkıyor.Afyonkarahisar ve Mardin’den gelerek otelde konaklayan112 ekipleri, duydukları memnuniyeti dile getirdi. “SAĞLIK-SEN’İNHİZMETLERİNİ TAKDİR EDİYORUZ” 112 çalışanlarının Sağlık-Sen otellerini ücretsizolarak kullanmasının büyük bir hizmet olduğunu belirten Mardin 112 çalışanıÖmer Beşer, otellerde verilen hizmetin muazzam derecede olduğunu dile getirdi.Otelden ayrılmadan kahvaltı imkanı da sunulduğunu kaydeden Beşer, dönüş yolunaaç çıkmadıklarını, bunun da çok önemli olduğunu kaydetti. Sağlık-Sen’in bu tarzyaptığı hizmetleri takdir ettiklerini ifade eden Beşer, yetkililere teşekküretti. Uzun yoldan geldikten sonra otelin tüm olanaklarındanücretsiz bir şekilde yararlanmanın çok güzel olduğunu kaydeden Mardin 112çalışanı Mustafa Doğan ise “İyi ki Sağlık-Sen var. Bu tarz hizmetleri geneldediğer sendikalarda göremiyoruz” diye konuştu. “ÖNCEDENCAMİYE GİDİYORDUK” Afyonkarahisar 112 çalışanı Can Çiçeklitaş da il dışınakillerde Ankara’ya çok sık hasta getirdiklerini belirterek, Sağlık-Senotellerden önce kalacak yer konusunda sorun yaşadıklarını belirtti. Çiçeklitaş,“Önceden Ankara’ya hasta getirdiğimiz de yada Ankara’dan hasta almayageldiğimizde bekleme sürecinde kalacak yer bulamıyorduk. Ya camiye gidiyorduk yada bir bankta oturup kalıyorduk. Artık Sağlık-Sen otellerinde ücretsizkonaklayabiliyor, dinlenerek yorgunluğumuzu atabiliyoruz. Ayrıca ambulansımızıda koyacak yer arama derdinde de kurtulduk” ifadelerini kullandı. Sağlık-Sen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar112 çalışanı Mücahit Doğan, Ankara’ya gece veya gündüz il dışı nakiller içingeldiklerini ve uzun süreler beklemek zorunda kaldıklarını anlattı. Busürelerde Sağlık-Sen otellerden ücretsiz yararlanabildiklerini belirten Doğan,“Hem Ulus Otel’de hem de Kızılay Otel’de kaldım. Gece-gündüz bize hepkapılarını açtılar. Böylelikle nakillerde istirahat etme fırsatı yakaladık” dedi.

Mart ayında Sağlık-Sen Genel Merkez Yönetiminin aldığıkararla, sendikaya üye olsun veya olmasın Ankara'ya vaka getiren 112çalışanları, Sağlık-Sen Ulus Otel’de ve Sağlık-Sen Kızılay Otel’de ücretsizkalabiliyor.

Kararın alındığı günden bu yana Sağlık-Sen Oteller, Ankara’yavaka getiren 112 çalışanlarının “Evi” oldu.

 Ülkenin çeşitlinoktalarından Ankara vaka getiren 112 çalışanları, vakaya bıraktıktan sonraSağlık-Sen otellerinde dinlenip, yola güven içeresinde çıkıyor.

Afyonkarahisar ve Mardin’den gelerek otelde konaklayan112 ekipleri, duydukları memnuniyeti dile getirdi.

112 çalışanlarının Sağlık-Sen otellerini ücretsizolarak kullanmasının büyük bir hizmet olduğunu belirten Mardin 112 çalışanıÖmer Beşer, otellerde verilen hizmetin muazzam derecede olduğunu dile getirdi.Otelden ayrılmadan kahvaltı imkanı da sunulduğunu kaydeden Beşer, dönüş yolunaaç çıkmadıklarını, bunun da çok önemli olduğunu kaydetti. Sağlık-Sen’in bu tarzyaptığı hizmetleri takdir ettiklerini ifade eden Beşer, yetkililere teşekküretti.

Uzun yoldan geldikten sonra otelin tüm olanaklarındanücretsiz bir şekilde yararlanmanın çok güzel olduğunu kaydeden Mardin 112çalışanı Mustafa Doğan ise “İyi ki Sağlık-Sen var. Bu tarz hizmetleri geneldediğer sendikalarda göremiyoruz” diye konuştu.

Afyonkarahisar 112 çalışanı Can Çiçeklitaş da il dışınakillerde Ankara’ya çok sık hasta getirdiklerini belirterek, Sağlık-Senotellerden önce kalacak yer konusunda sorun yaşadıklarını belirtti. Çiçeklitaş,“Önceden Ankara’ya hasta getirdiğimiz de yada Ankara’dan hasta almayageldiğimizde bekleme sürecinde kalacak yer bulamıyorduk. Ya camiye gidiyorduk yada bir bankta oturup kalıyorduk. Artık Sağlık-Sen otellerinde ücretsizkonaklayabiliyor, dinlenerek yorgunluğumuzu atabiliyoruz. Ayrıca ambulansımızıda koyacak yer arama derdinde de kurtulduk” ifadelerini kullandı.

Sağlık-Sen’e hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Afyonkarahisar112 çalışanı Mücahit Doğan, Ankara’ya gece veya gündüz il dışı nakiller içingeldiklerini ve uzun süreler beklemek zorunda kaldıklarını anlattı. Busürelerde Sağlık-Sen otellerden ücretsiz yararlanabildiklerini belirten Doğan,“Hem Ulus Otel’de hem de Kızılay Otel’de kaldım. Gece-gündüz bize hepkapılarını açtılar. Böylelikle nakillerde istirahat etme fırsatı yakaladık” dedi.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Akçakale’de uzun namlulu silahla evi taradı!Önceki Haber

Akçakale’de uzun namlulu silahla evi tar...

Belediye eş başkanları temizlik çalışmalarına katıldıSonraki Haber

Belediye eş başkanları temizlik çalışmal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar