Şanlıurfa
DOLAR32.2431
EURO35.24
ALTIN2474.5

Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa Milletvekili Cevheri, Kadın Kolları Teşkilatını tebrik etti
Abone ol
AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti Şanlıurfa İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu toplantısına katılarak İl Kadın Kolları Teşkilatlarının 2023 Genel Seçimlerinde göstermiş oldukları başarıdan dolayı teşkilat mensuplarını tebrik etti.

 AK PartiŞanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, “Bugün İl Kadın Kolları BaşkanımızDemet Saatçı Güven’in Başkanlığında Kadın Kollarımızı ziyaret ettik. KadınKolları Teşkilatımız aynen Gençlik Kolları Teşkilatımız, Ana Kademeteşkilatlarımız gibi seçimde çok ciddi manada emek veren, kapı kapı gezen bizimgiremediğimiz kapıları çalıp ilçelere giden seçmenimizin yüzde ellisindenfazlası olan ablalarımızla görüşen teşkilatımıza bir vefa adına, şahsım adınateşekkürlerimi, minnetlerimi arz etmek için teşkilatımızı ziyaret ettim.Gösterdikleri başarıdan dolayı Urfa’da bayrağımızı zirveye diktiler. Göstermişoldukları üstün emeklerden dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bubaşarıda ciddi manada teşkilatı bir araya getiren, arkadaşlarımızı motive eden DemetSaatçı Güven Başkanıma da ben özellikle teşekkür etmek istiyorum. Demet SaatçıGüven Başkanımız altı yıldır başkanlık sürecinde her zaman teşkilatımızı çokgüzel bir şekilde temsil etmiş gerek şahsiyeti ile gerek kişiliğiyle gerekhitabeti ile gerek dürüstlüğü ile Şanlıurfa’da özellikle teşkilatımıznoktasında büyük başarılara imza atmıştır. Bizim Demet Saatçı Güven Başkanımızakefil olmamıza gerek yok zaten onun kişiliği onun en büyük referansıdır. Herzaman onun yanında olduğumuzu ve olacağımızı da ifade etmek istiyorum. BenDemet Saatçı Güven Başkanımız şahsında bütün teşkilatlarımıza teşekkür ediyorbaşarılar diliyorum. Bundan sonraki süreçte de Demet Saatçı Güven Başkanımızınher zaman yanında olacağımı ve onu çok daha iyi yerlerde görmek istediğimiziifade etmek istiyorum.”

AK PartiŞanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Demet Saatçı Güven, “Bugün toplantımızasaygıdeğer Milletvekilimiz Mehmet Ali Cevheri hocam, kıymetli büyüğümüzkatıldı. Onun bu söylemlerini duymak hakikaten bizleri çok onure etti. Benteşkilatlarım adına hem İlçe teşkilatlarım hem İl Yönetim Kurulu üyelerim adınabu güzel ziyareti, güzel sözleri için yürekten teşekkür ediyorum. Biz KadınKolları olarak her zaman saygıdeğer Cumhurbaşkanımızın liderliğinde 13 İlçeylebirlikte bütün ilde genel seçimlere gümbür gümbür hazırlanıyoruz. İnşallahikinci zaferi de yerel seçimlerde kazanacağız. Kıymetli vekilime yürektenteşekkür ediyorum” dedi.

BİHA 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bakan Tekin açıkladı: Öğretmen atamalarında sistem değişiyor!Önceki Haber

Bakan Tekin açıkladı: Öğretmen atamaları...

Şanlıurfaspor ligdeki ilk mağlubiyetini aldıSonraki Haber

Şanlıurfaspor ligdeki ilk mağlubiyetini...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar