Şanlıurfa
DOLAR32.2631
EURO34.8895
ALTIN2422.1

Şanlıurfa’da depremzedelerle ilk iftar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da depremzedelerle ilk iftar
Abone ol
Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül Ramazan Ayı’nın ilk iftarını TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ve Şanlıurfa milletvekillerinin de katılımıyla Depremzede vatandaşlarla yaptı.

Ramazan Ayı’nın manevi atmosferi Peygamberler şehriŞanlıurfa’da her sene olduğu gibi bu sene de doruklarda yaşanıyor. Her zamanvatandaşların yanında yer alan, onların derdiyle dertlenen ve taleplerininçözümü için çalışmalarını sürdürüyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel AbidinBeyazgül TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ ve AK Parti Şanlıurfa MilletvekilleriEmin Önen, Abdurrahim Dusak, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Ali İhsan Delioğlu,AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sezai Canbek ile birlikte 6 Şubatdepremlerinden etkilenen vatandaşlarla bir araya gelerek ilk iftarı onlarla yaptılar.

Depremzedelerle yakından ilgilenen Başkan Beyazgül,masaları tek tek dolaşarak vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

TBMM Başkanvekili Bekir Bozdağ  konuşmasında birlik ve beraberlik mesajıvererek tekrar Ramazan Ayı’na kavuşmayı Rabbim bizlere nasip etsin dedi.Bozdağ, “ Bugün ilk iftarımızı depremde zarar gören, yakınlarını kaybeden vebüyük sıkıntı yaşayan, büyük acıları paylaşan kardeşlerimizle bir aradaolmaktan mutluluk duyuyoruz. Asrın felaketi büyük depremde hayatlarını kaybedenvatandaşlarımıza, hemşehrilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına dabir kez daha baş sağlığı ve sabırlar diliyorum.” diyerek sözlerini noktaladı.

Her zaman vatandaşın yanında yer aldıklarını kaydedenŞanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül , “ Burada bulunantüm vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Ayı’nı canı gönülden tebrik ediyorum.Ramazan Ayı’mız mübarek olsun. İlk orucumuzu hep beraber açtık Allah Tuttuğumuzoruçları kabul eylesin afiyet şifa olsun. Ülkemiz 6 Şubat’ta yüzyılın afetidiye nitelendirilen bir deprem yaşadı. Burada aramızda yakınlarını kaybeden vatandaşlarımızda vardır. Onlara baş sağlığı diliyorum. Tabi ki önemli bir badireden geçtik.Sizlere hizmet etmek bizim için en önemli hizmetlerdendir. İyi ki ilk iftarısizlerle birlikte açtık. Sohbet ettik, sizleri dinledik. Her birimiz bir masadaoturduk. Sizlerin sorunlarınızı dinledik. Söylediklerinize kulak verdik.Aslında sorunlarınızın benzer olduğunu gördük. İnşallah sizlerle daha sıkgörüşeceğiz. Tekrar hayırlı ramazanlar diliyorum.” diye konuştu.

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçının bilet gelirleri depremzedelereÖnceki Haber

Şanlıurfa’daki Süper Kupa maçının bilet...

Şanlıurfa’da minik çocuklar sinemayla buluştuSonraki Haber

Şanlıurfa’da minik çocuklar sinemayla bu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar