Şanlıurfa
DOLAR32.9949
EURO35.8195
ALTIN2529.0

Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’da FETÖ operasyonu: Çok sayıda gözaltı var
Abone ol
Şanlıurfa dahil 17 ilde son 4 gün içinde FETÖ’ye düzenlenen Kıskaç-18 operasyonlarında 90 şüpheli yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. Bakan Yerlikaya, Şanlıurfadahil 17 ilde son 4 gün içinde FETÖ’ye yönelik ”Kıskaç-18”operasyonlarının düzenlendiğini söyledi. Operasyonlarda 90 şüphelininyakalandığını kaydeden Yerlikaya, ”FETÖ’cülere göz açtırmayacağız. Azizmilletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstüngayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek.” bilgisini aktardı.Bakan Yerlikaya, Emniyet GenelMüdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığıkoordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılançalışmalara ilişkin şu ifadelere yer verdi:”Yapılançalışmalar sonucu, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Denizli,Edirne, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kütahya, Malatya,Şanlıurfa ve Tekirdağ’da FETÖ’ye yönelik düzenlenen Kıskaç-18 operasyonlarındaşüphelilerin örgütün sözde ’Emniyet Mahrem Yapılanması, Adliye MahremYapılanması ve Güncel Yapılanması’ içerisinde faaliyette bulundukları,ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumluşahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adı geçen örgütün’gaybubet evi’ olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları ve FETÖsoruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydıbulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok miktarda döviz ve Türk lirasıile çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allahayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle.”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya,operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından paylaştı. 

Bakan Yerlikaya, Şanlıurfadahil 17 ilde son 4 gün içinde FETÖ'ye yönelik "Kıskaç-18"operasyonlarının düzenlendiğini söyledi. 

Operasyonlarda 90 şüphelininyakalandığını kaydeden Yerlikaya, "FETÖ'cülere göz açtırmayacağız. Azizmilletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için güvenlik güçlerimizin üstüngayretleriyle operasyonlarımız kararlılıkla devam edecek." bilgisini aktardı.

Bakan Yerlikaya, Emniyet GenelMüdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, KOM Başkanlığı ve TEM Daire Başkanlığıkoordinesinde, İl Emniyet Müdürlükleri TEM ve KOM Şube Müdürlüklerince yapılançalışmalara ilişkin şu ifadelere yer verdi:

"Yapılançalışmalar sonucu, Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Bitlis, Denizli,Edirne, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kütahya, Malatya,Şanlıurfa ve Tekirdağ'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen Kıskaç-18 operasyonlarındaşüphelilerin örgütün sözde 'Emniyet Mahrem Yapılanması, Adliye MahremYapılanması ve Güncel Yapılanması' içerisinde faaliyette bulundukları,ankesörlü telefonlarla iletişim kurdukları ve örgüt içerisinde sorumluşahıslarla irtibatlı oldukları, ifade ve teşhislerde adı geçen örgütün'gaybubet evi' olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları ve FETÖsoruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydıbulunduğu tespit edildi. Operasyonlar sonucu çok miktarda döviz ve Türk lirasıile çok sayıda dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi.Operasyonları gerçekleştiren kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allahayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle."

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Haliliye’de trafik kazası: 1 ağır yaralıÖnceki Haber

Haliliye’de trafik kazası: 1 ağır yaralı

Döviz kuru bugün ne kadar oldu?Sonraki Haber

Döviz kuru bugün ne kadar oldu?

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar