Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Şanlıurfa’daki sağlık seminerleri devam ediyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfa’daki sağlık seminerleri devam ediyor
Abone ol
Şanlıurfa İl Sağlık Müdürlüğü ve Çocuk Enfeksiyon Hastalıkları ve Bağışıklama Derneği işbirliği ile Yenidoğan Enfeksiyonları ve Akılcı İlaç Kullanımı Semineri Gerçekleştirildi.

Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Haliliye ek binasında gerçekleşen seminere Halk Sağlığı Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah Solmaz, Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Akılcı İlaç Kullanımı Daire Başkanı Ecz. Mesil Aksoy, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Enfeksiyon Bilim Dalı Öğretim üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, Ankara Üniversitesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Enfeksiyon Bilim Dalı Prof. Dr. Ergin Çiftçi, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Yenidoğan Bilim Dalı Prof. Dr. Ömer Erdeve, İl Sağlık Müdürlüğü idarecileri, çocuk uzmanları ve yenidoğan çalışanları katıldı.
 

Eğitim sonunda Halk Sağlığı Başkanı Dr. Öğr. Üys. Abdullah Solmaz emeklerinden ve özverili çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Ateş Kara’ya plaket takdim ederek teşekkür etti.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa'da vatandaşlar evlerine gidemiyor mu?Önceki Haber

Şanlıurfa'da vatandaşlar evlerine gidemi...

Şanlıurfa’dan, deprem bölgesine destek gittiSonraki Haber

Şanlıurfa’dan, deprem bölgesine destek g...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar