Şanlıurfa
DOLAR32.5385
EURO34.9785
ALTIN2439.3

Şanlıurfalı engelli gençler, basketbol takımını sırtlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfalı engelli gençler, basketbol takımını sırtlıyor
Abone ol
Altyapıya önem veren Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kafilesindeki 13 kişiden 11'ini Şanlıurfalı sporculardan oluşturuyor Başkanı ve antrenör Serdar Yıldırım:"Geçen sezonu 7. sırada tamamladık, amacımız bu sene ilk 5'e girmek olacak"

Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, altyapıdan keşfettiği Şanlıurfalı oyuncularla başarısını artırarak sürdürürken, bu sezon ligi ilk 5 içerisinde tamamlamayı hedefliyor.

Süper Lig'de 4 sezonu geride bırakan Şanlıurfa temsilcisi, her yıl hedefini yükselterek, geçen sezon tarihinde ilk kez ligi 7. sırada tamamlayarak play-off oynamaya hak kazandı.

Takımın başkanı ve antrenörü Serdar Yıldırım, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 1 ay önce yeni sezon hazırlıklarına başladıklarını söyledi.

Sezonun ilk maçında 1 Ekim'de karşılaşacakları İskenderun Engelliler Kulübünü yenip lige iyi başlamak istediklerini ifade eden Yıldırım, şöyle konuştu:

"Dört sezon önce yükseldiğimiz Süper Lig'in ilk sezonunda amacımız misafir olmadığımızı göstermekti ve bu amacımıza ulaştık. Sonraki sezonda çıtayı yükselterek play-off oynamak istedik ancak şansızlıklar nedeniyle bu hedefimize ulaşamadık. Üçüncü sezonumuzda ise pandemi nedeniyle lig tamamlanamadı. Geçtiğimiz sezonda ise tarihimizde ilk kez takımımızı play-off'da temsil etmeyi başardık. Oyuncularımızın play-off havasını yaşaması takımımızın isminin orada anılması bizi mutlu etti. Biz her yıl hedefimizi, yükseltiyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatıyla daha çok gençlere önem veriyoruz, gençlerimizi oynatıyoruz. Alttan gelen gençler çıtamızı yükseltmemize neden oluyor. Bu sene hedefimiz daha üst sıralarda yer almaktır. Geçen sezonu 7. sırada tamamladık, amacımız bu sene ilk 5'e girmek olacak."

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
756,6 milyon liralık tarımsal destek ödemeleri bugün yapılacakÖnceki Haber

756,6 milyon liralık tarımsal destek öde...

Urfa'da 5 kilogram esrar ile 765 kök Hint keneviri ele geçirildiSonraki Haber

Urfa'da 5 kilogram esrar ile 765 kök Hin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar