Şanlıurfa
DOLAR32.2323
EURO35.0016
ALTIN2499.0

Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şanlıurfaspor’un kaderini belirleyecek 2 maç!
Abone ol
Trendyol 1. Lig’de ilk sezonunu geçiren Astor Enerji Şanlıurfaspor, son 3 maçta galibiyet alamayarak ligde kalma mücadelesinde geriledi. Önce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, sonrasında Bodrumspor’a kaybetti. Son olarak Şampiyon Eyüpspor’a 3-1 mağlup olan sarı-yeşilliler, puanını 34’e yükseltti ve küme hattından sadece 1 puan önde kaldı. Ligde kalmak için kritik 2 maça çıkacak olan Şanlıurfaspor, bu karşılaşmalarda galip gelerek ligde kalmayı başarabilecek mi?

Liginbitimine iki hafta kala Şanlıurfaspor, küme düşme korkusuyla karşı karşıya.

Dilekolay 32 hafta geride kaldı Trendyol 1. Lig’de... Kalan 2 haftada, küme düşmekorkusunu ensesinde hisseden Şanlıurfaspor kaderini belirleyecek 2 maça çıkacak.

Puantablosunun küme hattında yer alan Şanlıurfaspor son dönemde endişe vericifutboluyla kendini ateşe attı. Teknik direktör Cihat Arslan’ın takımı, son 3maçta galibiyet yüzü göremedi.

2hafta öce Bandırmaspor ile berabere kalan sarı yeşilli ekip, geçtiğimiz haftaBodrumspor’a 2-1 kaybetti. Son olarak ligde Şampiyon Eyüpspor ile karşılaşanŞanlıurfaspor 3-1 mağlup oldu. Bu maçlarda 8 puan kaybetti. Bu puan kayıpları,Urfaspor'un ligde kalma mücadelesini zorlaştırdı.

SüperLig'e çıkmayı daha önce garantileyen Eyüpspor, Şanlıurfaspor'u 3-1 mağlup etti.Cihat Arslan'ın ekibi Urfaspor 34 puanla küme hattının 1 puan üstünde kaldı.Eyüpspor'un gollerini 23 ve 41. dakikalarda Caner Erkin, 74. dakikada ise Brunoattı. Şanlıurfaspor'un tek golü 49. dakikada penaltıdan Paixao'den geldi.

Önümüzdekihafta ligde play-off final mücadelesi veren Ahlatçı Çorum FK ile karşılaşacakolan Şanlıurfaspor, bu maçı kazanmak istiyor. Son haftada ise ligde kalmamücadelesi veren Manisa FK'yı kendi evinde ağırlayacak.

Teknikdirektör Cihat Arslan'ın ekibinin kalan iki maçta puan alması gerekiyor. Aksitakdirde, ligde kalma hayali suya düşebilir.

Şanlıurfasportaraftarları, takımlarının kalan iki maçta galip gelerek ligde kalmasınıbekliyor.

Ahlatçı Çorum FK (D) Manisa FK (E)

11.(39) Keçiörengücü12. (37) Manisa FK13. (37) Ümraniyespor14. (34) Şanlıurfaspor15. (34) Tuzlaspor16. (33) Adanaspor17. (15) Altay18. (7) Giresunspor

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Şanlıurfa sınırında terör örgütü PKK/PYD mensubu yakalandıÖnceki Haber

Şanlıurfa sınırında terör örgütü PKK/PYD...

Eyyübiye ve Haliliye’de yangın paniğiSonraki Haber

Eyyübiye ve Haliliye’de yangın paniği

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar