Şanlıurfa
DOLAR32.5829
EURO35.0167
ALTIN2461.1

Suların bastığı okul kaderine terk edildi!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Geçtiğimiz Pazartesi günü, Karaköprü’de bulunan özel bir anaokulundan geçen ana şebeke su borusu henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü patladı. Beyaz masadan geri dönüş alamadıklarını ifade eden okul yetkilileri 112 ekiplerinden yardım istemek zorunda kaldıklarını vurguladı.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, gece 01.30 sularında Karaköprü’de bulunan özel bir anaokulundan geçen ana şebeke su borusu henüz bilinmeyen bir nedenden ötürü patladı. Beyaz masadan geri dönüş alamadıklarını ifade eden okul yetkilileri 112 ekiplerinden yardım istemek zorunda kaldıklarını vurguladı. Olay yerine ancak bir buçuk saat sonra ulaşa bilen Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne  bağlı ŞUSKİ ekipleri, müdahale edemeden geri döndü.

Geçtiğimiz Pazartesi günü, gece 01:30 sularında  Şanlıurfa’nın Karaköprü İlçesinde bulunan özel bir anaokulunun  önünden geçen ana şebeke su borusu patladı. Şebeke hattının okula yakın olmasından dolayı okulda  su baskını yaşandı.

Olayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne  bağlı ŞUSKİ ekiplerine iletip şebeke suyunun kesilmesini isteyen okul personeli beyaz masayı aramasına ragmen dönüş alamayınca  112 ekiplerinden yardım talebinde bulunulduğu ifade edildi. 

Boru patladıktan yaklaşık 1 saat sonra suları kestire bilen okul yönetimi, ŞUSKİ ekiplerinin olaydan tam bir buçuk saat sonra okula dolan suyun tahliyesi için  olay yerine vara bildiklerini dile getirdiler.

Borunun patladığı özel anaokuluna varan ekiplerin okul içerisine dolan suyu vidanjörle çekmesi beklenirken, vidanjörün hortumunun kısa olduğundan dolayı okula ulaşamayağı, okul yönetimine bildirilerek okulun içerisindeki çeşitli yerlerin videosu çekilip birim şeflerine gönderildikten sonra okul kaderine terk edildi. 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ekipleri yetersiz kaldığı, su tahliyesi okul personeli tarafından yapıldı. 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kuş’tan Dünya Engelliler Günü mesajıÖnceki Haber

Kuş’tan Dünya Engelliler Günü mesajı

Antep-Urfa yolunda feci kaza! Çok sayıda ölü ve yaralılar var! (GÜNCELLENDİ)Sonraki Haber

Antep-Urfa yolunda feci kaza! Çok sayıda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar