Şanlıurfa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Urfa'da tarihi sit alanına kenef yaptılar

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfa'da tarihi sit alanına kenef yaptılar
Abone ol
Eyyübiye İlçesinde bulunan tarihi Nemrut Tahtı’nın bulunduğu sit alanına yapılan tuvalet görenleri hayrete düşürdü. Sit alanına yapılan tuvaletin, son dönemde bölgede artan gecekondulaşmanın bir parçası olduğu iddia ediliyor.

Şanlıurfa’da gecekondulaşma ve çarpık yapılaşmanın en yoğun yaşandığı merkez ilçelerinden biri olan Eyyübiye İlçesi’nde bulunan tarihi ‘Nemrut Tahtı’ ve çevresindeki sit alanına son dönemde yapıldığı iddia edilen tuvalet sosyal medyada gündem oldu.

Duvarları olmayan, derme çatma olarak inşa edilen tuvaletin söz konusu bölgeye yakın inşa edilen bir evin eklentisi olduğu iddia edildi. Birçok yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği ve fotoğraf çektiği bölgede böyle bir yapının olması vatandaşların tepkisine neden oldu.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Canpolat talimat verdi, üst yönetim sahaya indiÖnceki Haber

Canpolat talimat verdi, üst yönetim saha...

Şanlıurfa'da silah ve sigara kaçakçılığı! Tutuklamalar varSonraki Haber

Şanlıurfa'da silah ve sigara kaçakçılığı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar