Şanlıurfa
DOLAR32.4465
EURO35.2778
ALTIN2328.4

Urfalı Bir Bürokrat Daha Görevden Alındı !

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Urfalı Bir Bürokrat Daha Görevden Alındı !
Abone ol

Sahipsiz kent Şanlıurfa’nın bürokratları bir bir görevden alınmaya devam ediyor. 2016 yılından bu yana Tarım Reformu Genel Müdürlüğü İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı olarak görev yapan Mehmet Erdinç İncediş görevden alındı.

 Bakanlıklardaki Urfalı bürokratlar bir bir görevden alınmaya devam ediyor.

MİSİAD Genel Başkan Vekili A. Gökhan Gökmen, İncediş’in görevden alınmasını sosyal medya hesabından duyurdu. Gökmen,“Maalesef Tarım bakanlığında Urfalı kıyımı devam ediyor. #TRGM İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı görevinde bulunan sevgili kardeşim @erdincincedis görevden alınarak uzman kadrosuna atandı. Çokta umurundalar mı bilmiyorum Urfalı siyasetçilere duyurulur. Çok yazık” ifadelerine yer verdi.  

MEHMET ERDİNÇ İNCEDİŞ KİMDİR?

Mehmet Erdinç İNCEDİŞ, 1973 yılında Şanlıurfa’ da doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Şanlıurfa ‘da tamamladı. 1994 Yılında Sağlık Bakanlığında Sağlık Memuru olarak memuriyete başladı. 1994 yılında girdiği Harran Üniversitesi Ziraat Fakültesi Toprak Bölümünü 1998 Yılında bitirdi. 2002 Yılında Kurumlar arası geçiş yaparak Tarım Bakanlığına Mühendis olarak atandı. Sırasıyla Şanlıurfa İl müdürlüğü Bitki koruma Şubesi, Gaziantep İl Kontrol Lab. Müd. Mühendis olarak çalıştı. Şanlıurfa Gıda Kontrol Laboratuvar Müdürlüğünde vekâleten müdür yardımcılığı ve müdür vekilliği yaptı. 2009 yılında GAP Tarımsal Araştırma Enstitüsüne geçiş yaptı. 2010 yılında Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğüne tayin olarak Ankara’ya geldi. Tagem’de 3 yıl İdari ve Mali İşler Şube Müdürü olarak görev yaptı. Aynı yerde yaklaşık 4 yıl Toç Bir-Sen İş yeri Temsilcisi olarak görev yaptı. 2016 yılında Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi Yönetim ve Organizasyon alanında Yüksek Lisansını tamamladı. 2016 yılında Tarım Reformu Genel Müdürlüğüne İdari İşler ve Koordinasyon Daire Başkanı olarak atandı. Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü (TODAİE) Kamu Diploması Eğitimini aldı. Evli ve üç çocuk babasıdır.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ağaçtan Düşen Kişi Hayatını KaybettiÖnceki Haber

Ağaçtan Düşen Kişi Hayatını Kaybetti

Ziraat Mühendisleri Odası’nın Başkanı Belli OlduSonraki Haber

Ziraat Mühendisleri Odası’nın Başkanı Be...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar