Şanlıurfa
DOLAR32.2616
EURO35.0708
ALTIN2468.3

Vali Erin’den Aşı Açıklaması: Söylenebilecek Bir Şey Kalmadı ki!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abone ol
Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Balıklıgöl Devlet Hastanesi’nde hizmete sunulan yataklı servisin açılışında gazetecilere yaptığı açıklamada, aşıyla ilgili çağrı yapılacak bir şeyin kalmadığını belirterek,” Yapılabilecek söylenebilecek bir şey kalmadı ki, her şey söylendi.”dedi.

Şanlıurfa, korona virüs tedbirleri kapsamında uygulanan aşılamada, 81 ilden kırmızı renkte kalan tek il oldu. Onlarca yapılan çağrılara rağmen istenilen sonuçlara ulaşamayan kent, yetkililerde çaresiz.

NEDEN BİZ YERİMİZDE SAYIYORUZ !

Vali Abdullah Erin, kentte aşı ile ilgili çağrı yapılacak bir durumun kalmadığını belirterek,”Yapılabilecek söylenebilecek her şey söylendi. Maalesef vatandaşlarımız hayatlarını kaybediyor. Birçok ülkede ikinci doz aşı bulunamazken, sıkıntılar yaşanırken Türkiye’de üçüncü doz hatta dördüncü dozunu yapan vatandaşlarımız var. Aşıyla alakalı hiçbir sıkıntımız yok. Virüse yakalananların ne kadar büyük bir acı ve ızdırap içerisinde hastalığı geçirdiğini söylemeye gerek. Urfa’da aşılama oranındaki düşüklüğü kabul etmek mümkün değil. 81 il içerisinde Şanlıurfa’nın gerçekten kırmızı olması ve sadece Urfa’nın kırmızı kalmasını kabul etmememiz lazım. Neden 80 il sarıya maviye doğru ilerlerken, neden bir yerimizde sayıyoruz.”dedi.

TÜM URFALILAR, HASSASİYET GÖSTERSİNLER !

“İlk başlardaki 20 bin civarlarındaki aşı sayısı son günlerde maalesef 4-5 binlere düştü.” Diyen Vali Erin, şöyle konuştu:”İkinci doz aşı sırası gelmesine rağmen aşısını yaptırmayan 20 bin üzerinde vatandaşımız var hala. 20-30 yaşlarında gençlerimiz maalesef acı çekiyor. Sağlık bakanlığımızın periyotları doğrultusunda vatandaşlarımızın bir an önce aşılarını yaptırmalarını rica ediyoruz. İlk etapta kırmızdan turuncuya geçmek için yüzde 4’lük bir eksiğimiz var, bu yüzde 4’ü bir iki gün içerisinde tamamlayabiliriz. Ondan sonrada turuncudan maviye hızlı bir şekilde hareket etmiş olacağız, tüm vatandaşlarımız bu hassasiyeti göstersinler.”

Vali Erin, daha sonra servisteki bölümleri inceledi, yetkililerden bilgi aldı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Urfa’da Aç Kalan Yaban Domuzu Evlere Kadar İndiÖnceki Haber

Urfa’da Aç Kalan Yaban Domuzu Evlere Kad...

Urfa'da FETO Sanığı Avukata Hapis CezasıSonraki Haber

Urfa'da FETO Sanığı Avukata Hapis Cezası

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar