Şanlıurfa
DOLAR32.3482
EURO34.8443
ALTIN2379.9

Vali Şıldak Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Vali Şıldak Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde
Abone ol
Eğitim kurumları ziyaretlerini sürdüren Vali Hasan Şıldak, Urfa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilerle buluştu.

Eğitim kurumları ziyaretlerine devameden Vali Hasan Şıldak’ın cuma günü öğleden sonra adresi Urfa Mesleki ve TeknikAnadolu Lisesi oldu. Okul ziyaretinde ilk olarak bahçede öğrenci grupları ilebir araya gelen Vali Şıldak, okulun eğitim yönünden geniş kapsamlı bir kampüsolduğuna dikkat çekerek mesleki eğitimin önemine değindi. Ardından atölyelerigezen ve çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Şıldak, nitelikli insan gücününülke ekonomisine katkısında meslek liselerinin önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Daha sonra dersliklerdeöğrencilere başarı dileklerinde bulunan Vali Şıldak, öğretmenlerle de bir arayagelerek okul hakkında bilgiler aldı. Buluşmasında Vali Şıldak, “30 dönümlükarazi üzerine kurulu okulumuzun etkin ve nitelikli eğitim anlayışı bizi çokmutlu etti. Okulumuz mesleki eğitim alanında ilimizin en güzide okulu olarakkendini gösteriyor. Meslek Liseleri Bakanlığımızın da gündeminde olan bir konu.Hangi modelin uygulanması yönünden daha başarı elde edilir yaklaşımı ilegeçtiğimiz ay ilimizde bir çalıştay düzenlendi. Verimli bu buluşmalarla beninanıyorum ki veli ilgisinin de yaklaşımı ile Meslek Liseleri tıpkı birdönemlerde olduğu gibi güzide eğitim kurumları olacak ve öğrencileringirebilmek için yarışacağı adresler olacaktır. Ben tüm öğretmen veöğrencilerimize başarılar diliyorum” dedi.

Vali Şıldak, konuşmasındaözellikle Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi’ne de (BİGEP) değinerek,Şanlıurfa’daki eğitim kalitesini gerek fiziki olarak gerekse akademik olarakdaha da üst sınırlara taşımakta kararlı olduklarını söyledi.

Vali Hasan Şıldak, okultemaslarının ardından Abide mevkiinde Ali Şelli Parkı ve Atatürk Bulvarıgüzergahında vatandaşlarla bir araya geldi. Güzel havanın tadını çıkaranvatandaşlarla bol bol sohbet eden Vali Şıldak, çay ikramlarına da eşlik etti.

BİHA


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Birecik’te kelaynaklar için brandalı korumaÖnceki Haber

Birecik’te kelaynaklar için brandalı kor...

Akçakale’de narkotik operasyonu: 3 gözaltıSonraki Haber

Akçakale’de narkotik operasyonu: 3 gözal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar